FILMARE Vila casa conditii apreciabile pe 2500 mp teren Podul Olt Brasov
Brasov, Brasov
15-03-2019
Pret148.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica
  • Suprafata utila 270
  • Suprafata Teren 2430
  • An de constructie Dupa 2000
  • Mobilat/Utilat Complet

Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

 propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA  materializata printr-o distinsa vila, situata in Brasov, sat Podu Olt, Strada Principala.
Proprietatea se prezinta noului proprietar in eleganta si distinctie, cu desfasurare pe o suprafata de 300mp, ergonomic configurata, pe trei nivele, respectiv: parter, etaj si mansarda.
Imobilul este constructie noua, 2007, iar materialele au fost atent selectionate de actualii proprietari, asftel regasim:  caramida Porotherm, acoperis tabla, centrala termica, beton armat,etc.Proprietatea este configurata prin doua corpuri de casa, vila propriu zisa si un corp de casa de vara.
Vila se bucura de o compozitie cu patru dormitoare, ce te primesc cu caldura, patru bai, primitoarea bucatarie, distinsul living, un balcon, terasa, incaperile de depozitare, locul pentru gratar si prietenoasele spatii auxiliare. Iar in casa de vara regasim doua camere, baie, bucatarie si o magazie.
Bunul gust si exigenta pentru calitate si confort, ce poarta amprenta actualilor proprietari, fac ca proprietatea sa se ridice la cerintele actuale de confort iar acestea  pot fi, cu usurinta, apreciate  de noii, norocosi, proprietari.
Amintim cateva detalii tehnice: structura de rezistenta a proprietatii, este realizata din beton armat, izolatie si hiroizolatie , inceputa din fundatie, peretii interiori de compartimentare sunt realizați din caramida, ulterior izolati pentru un confort termic si acustic sporit.
Scara interioara este compusa din doua rampe in U, cu trepte din stejar 36mm. Tamplariile exterioare: este din PVC, cu foi de geam tip "securit". Acoperisul este realizat din tigla. 
Pozitionarea avantajoasa, in vecinatea padurii dar in acelasi timp la 15 minute de orasul Brasov , alaturi de eleganta compozitie si prezentare fac din acesta oferta o oportunitate.

Filmare cu Drona:
https://youtu.be/tBLGZL0bKm0

Invit colegii la colaborare: garantam agentului/ agentiei partenere, comision de colaborare!

Consilier dedicat acestei oferte: 
domnul Marius Pop
0770154569

Detalii si fotografii suplimentare, filmarea cu drona, precum si alte oferte similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro  .

Telefon

Mesaj

ASCENDENT IMOBILIARE

0736797203
Suna Trimite SMS Anuleaza
714
ID: 1957809

ASCENDENT IMOBILIARE
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

ASCENDENT IMOBILIARE

Vezi toate anunturile
ID: 1957809
714
Raporteaza

Anunturile similare