Firma Reparatii Acoperisuri Montaj Acoperis Complet
Prahova, Ploiesti
30-10-2022
PretGratuit
  • Oferit de Persoana fizica

Oferim cele mai bune solutii pentru acoperisul dumneavoastra. Indiferent daca este doar o simpla reparatie, inlocuire sau constructie.
Reparatii acoperis de orice fel. Apeleaza la profesionisti. Refacem acoperisuri distruse partial sau total la preturi accesibile.
Executăm foisoare ,terase, pergole, căsuțe de vara , carporturi si nu numai,spatii de relaxare modele moderne .
Executam reparatii pazie laterala. Pazia laterala protejează împotriva scurgerilor și umezirii, îndeplinind în același timp o funcție estetică.
Atat pentru acoperisurile noi cat si pentru acoperisurile vechi, indiferent de tipul acestora, efectuam lucrari de montaj parazapezi. Parazapezile se aleg in functie de tipul invelitoarei si a pantei acoperisului cat si a importantei caii de acces adiacente, dupa caz.
Realizam cu indemanare si pricepere ferestre pe acoperis mansarde case si blocuri.
Servicii de inlocuire si montaj dolii din tabla sau pvc prin demontarea celei vechi si montarea unei noi dolii sau chiar de dimensiuni mai mari pentru a putea prelua cat mai multa apa si a nu permite obturarea cu frunze, noroi sau alte gunoaie ce conduc la infiltratii de apa in casa dumneavoastra.
Executam rapid si eficient jgheaburi si burlane pentru acoperisuri, degivrari, reparatii, inlocuiri. Lucram cu o gama variata de burlane si jgheaburi, adaptam forma in functie de necesitati.
Executam rapid reparatii dulgherie sau refacerea completa a acoperisurului.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 24567

0725328907
Suna Trimite SMS Anuleaza
273
ID: 2043116

Utilizatorul 24567
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2043116
273
Raporteaza

Anunturile similare