Geaca Dama Fashion COD 58258
Satu-Mare, Carei
06-08-2021
Livrare cu verificare colet
Pret149 Lei
  • Oferit de Companie
  • Marca Alte marci
  • Marime 34/XS
  • Marime 36/S
  • Marime 38-40/M
  • Marime 42-44/L
  • Marime 46-48/XL
  • Culoare Negru
  • Starea produsului Nou

Geaca Dama Fashion COD 58258

Marimi Disponibile :

XS, S, M, L, XL

- culoare: negru
- are guler stil camasa, accesorizat cu tinte si se inchide cu fermoar oblic pana jos
- are 2 buzunare laterale ce se inchid cu fermoar
- are maneci lungi accesorizare cu fermoare in partea de jos
- are captuseala, epoleti pe umeri si este accesorizata pe exterior cu fermoare si catarame in talie



Ghid marimi
Modelul poarta marimea S
-lungime spate: aprox. 51 cm
-lungime maneca: aprox. 59 cm
- circumferinta bust: aprox. 80 cm
Dimensiunile modelului sunt urmatoarele: inaltime aprox 1.77 m, circumferinta bust aprox 85 cm, circumferinta talie 61 cm, circumferinta solduri 95 cm

Nota:

-Exista o diferenta de 2-3% conform masuratorilor manuale.
-Va rugam sa verificati cu atentie tabelul marimilor,inainte de achizitionarea produsului.
-Va rugam sa retineti ca o usoara discrepanta de culoare ar trebui sa fie acceptabila datorita luminii si luminozitatii ecranului.

Livrarea se face in 4-5 zile lucratoare si nu include costul transportului in pretul produsului.

Livrarea se poate efectua prin fan courier (15 lei) sau posta romana (10 lei).

Beneficiati de livrare gratuita peste 300 lei.

Retur produse:

Acestea se pot returna, in ambalajul original intact si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile lucratoare de la rezervare fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor trebuie anuntata in prealabil telefonic sau prin email. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curierat rapid dar si Posta Romana. Coletul nu trebuie sa aiba valoare ramburs. Daca in coletul primit initial, dupa o comanda, articolele au fost defecte sau s-a primit altceva decat ce ati comandat costul transportului este suportat de noi.

In cazul in care sunt articole defecte printre cele comandate va rugam sa ne trimiteti o poza cu articolele respective si noi o sa va returnam banii, in maxim 30 de zile, sau va scadem contravaloarea produselor defecte din urmatoarea comanda.

Pentru orice colet retur trimis catre noi trebuie completata si fisa de retur pe care trebuie sa ne cereti prin e-mail sau prin telefon.

In cazul in care se doreste inlocuirea produdului returnat cu un altul se va face comanda pe site-ul nostru pentru produsul nou iar la observatii se va mentiona ca “este vorba despre un schimb pentru produsul … returnat, care face parte din comanda …”. Plasarea comenzii va garanta rezervarea produsului nou comandat.

O alta cale de a returna articolul este prin trimiterea articolelor returnate prin Posta Romana la adresa Strada Bulevardul 25 octombrie Nr . 46 , Carei, Jud Satu-Mare Destinatar: PISCORNIT SRL. Dupa ce coletul ajunge la aceasta adresa, si daca produsul este in acceasi stare in care a fost initial expediat, vom expedia noua comanda.


In cazul in care doriti restituirea contravalorii produselor veti primi contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data emiterii facturii storno (adica de la data la care se primesc produsele returnate de la client). Pentru aceasta avem nevoie de: nume complet, IBAN si banca la care este deschis contul. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu primim colete cu ramburs.
In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, formular retur, certificate de garantie etc.).

OUG 34/2014, art. 14:
(3) Profesionistul nu este obligat sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de profesionist.


Returnarea se face la urmatoarea adresa:


Strada Bul. 25 octombrie nr 46, Carei Jud. satu mare


Cod postal: 445100.

Telefon

Mesaj

Piscornit SRL

0747516827
Suna Trimite SMS Anuleaza
520
ID: 2022008

Piscornit SRL
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Piscornit SRL

Vezi toate anunturile
ID: 2022008
520
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Piscornit SRL

Anunturile similare