Gel anicelulitic Cinnamon
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
10-06-2017
Pret80 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Descirere:

Gel anticelulitic cu scortisoara 500ML (Cinnamon Ceylon)

ulei de scortisoara provoaca incalzirea locala a pielii, largirea vaselor sanguine si, astfel, provoaca descompunerea grasimii in piele. Utilizarea este adecvata in special in locurile de aparitie a celulitei.

Mod de utilizare: Se aplica in zona celulitei de mai multe ori pe zi. Se aplica 5-10 minute inainte de exercitiu. Nu se aplica in zona membranelor mucoase! Preparatul provoaca inrosire, care este de dorit, reactii de care nu trebuie sa va faceti griji.

Ingrediente (INCI): Aqua, Glicerina, Cinnamomum zeylanicum Oil Bark, Carbomer, alcool Denat, Fenoxietanol, Ethylhexylglycerin, Imidazolidinyl Uree, Hidroxid de sodiu, CI 16185, cinamatul, cinamil alcool, benzoatul de benzii, eugenol, D-limonen, linalool.

Depozitare: A se pastra intr-un loc uscat, la temperatura camerei. Nu depozitati in lumina directa a soarelui. A se feri de inghet!

Indicatii generale: Nu se utilizeaza la pacientii cu hipersensibilitate cunoscuta la oricare dintre componentele produsului. testat dermatologic. Reteta originala.

Pentru detalii si comenzi ca rugam sa ne contactati la adresa de email cheapukmeds@gmail.com sau la numarul de telefon:0758205591

LIVRARE IN TOATA TARA PRIN CURIERAT 24H PRET 18 RON

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
104
ID: 1774088

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1774088
104
Raporteaza

Anunturile similare