Grund Anticoroziv Solubil in Apa EMEX AQ ECO
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
14-02-2019
Pret23 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Nou

. Grundul Anticoroziv Hidrosolubil (Grund de Imersie) EMEX AQ ECO este un produs industrial, pe baza de rasini acrilice solubile in apa, fileri, pigmenti, agenti anticorozivi de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom si aditivi speciali, cu rezistente deosebite impotriva ruginii rapide sau de lunga durata, ce poate fi utilizat pe aproape toate tipurile de metal, cu proprietati excelente, folosit ca strat primar in vederea protejarii elementelor metalice supraterane, exploatate in medii de agresivitate medie, atat la interior cat si la exterior. Culori standard: rosu, gri.

Caracteristici principale:

- Aderenta ridicata la suport;
- Putere mare de acoperire;
- Aplicare si intretinere usoara;
- Timp de uscare redus;
- Duritate buna;
- Inhiba aparitia ruginii rapide;
- Rezistenta buna la factori de mediu;
- Rezistenta buna la imbatranire;
- Caracter ecologic.

Domenii de Utilizare:

. Grundul Anticoroziv de Imersie EMEX AQ ECO este destinat utilizarii industriale in vederea protejarii suprafetelor metalice interioare sau exterioare, aflate in zone de expunere medie la agenti corozivi sau factori agresivi.
. Grundul de Imersie se foloseste atat pentru acoperirea si protectia suprafetelor metalice noi, cat si pentru cele care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile.
. Se recomanda aplicarea prealabila a unui decapant EMEX CM CLEANER, sau decapant ecologic EMEX PC ECO, urmata de curatare mecanica.
. In cazul existentei unui strat vechi de rugina, se va folosi Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP.
. Produsul este recomandat pentru suprafete din otel si metal: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, etc.
. Se aplica prin pensulare, pulverizare, roluire, imersare sau air-less.
. Acest tip de grund poate fi folosit cu in sistem cu oricare dintre vopselele pe baza de rasini alchidice grase ca: Email Alchidic Premium EMEX GOLD, Email Extracolor EMEX sau Vopsea Satinata EMCOLOR, s.a., orice tip de vopsea solubila in apa, cat si alte tipuri de vopsea, pe baza de teste de compatibilitate, sau la recomandarea producatorului.

Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/grund-solubil-apa.

Telefon

Mesaj

ROMTEHNOCHIM

0724509552
Suna Trimite SMS Anuleaza
531
ID: 1955871

ROMTEHNOCHIM
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

ROMTEHNOCHIM

Vezi toate anunturile
ID: 1955871
531
Raporteaza

Anunturile utilizatorului ROMTEHNOCHIM

Anunturile similare