Grund de Amorsare Siliconic cu Cuart pentru Tencuieli EMEX
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
14-02-2019
Pret99 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Nou

. Grundul Siliconic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX este un produs profesional, hidrosolubil, pe baza de polimeri acrilici, rasini siliconice, aditivi specifici, fileri si cuart, pentru pregatirea superioara a suprafetelor exterioare, in vederea acoperirii acestora cu tencuieli decorative structurate siliconice. Cuartul existent in produs creaza puncte de ancora la nivelul suprafatei, determinand o maxima aderenta a stratului de tencuiala la suport. Produsul are o elasticitate deosebita si proprietati de protectie impotriva fungilor, bacteriilor si mucegaiurilor.

Caracteristici principale:

- Aderenta foarte mare la suport;
- Putere mare de umplere a porilor;
- Timp de uscare redus;
- Reduce capacitatea de absorbtie;
- Impermeabilitate la apa;
- Mareste aderenta tencuielii la suport;
- Rezistenta la fungi si mucegaiuri;
- Pastreaza permeabilitatea suportului la aer;
- Caracter nepoluant.

Domenii de Utilizare:

. Grundul Siliconic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX este folosit pentru pregatirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, in vederea acoperirii acestora cu tencuieli decorative structurate.
. Rolul acestui grund de amorsare este atat de a mari aderenta tencuielii la suport, cu ajutorul particulelor de cuart existente in produs, cat si de a pregati suprafata prin inchiderea porilor si implicit micsorarea absorbabilitatii suportului. Este impermeabil la apa, dar permite respiratia suportului, lucru ce asigura prevenirea aparitiei igrasiei.
. Este recomandat cu precadere la cladirile noi, care inca mai lucreaza, datorita elasticitatii sale deosebite.
. Se foloseste ca strat intermediar la acoperirea urmatoarelor tipuri de suprafete: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
. Pentru indepartarea urmelor de igrasie sau a mucegaiurilor existente se va folosi Sanitizantul Forte EMEX.
. Desi nu exista restrictii cu privire la folosirea acestui grund de amorsare, el este recomandat in sistem cu Tencuiala Decorativa Siliconica EMEX si strat de fond Vopsea Lavabila Siliconica de Exterior EMEX.

Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/grund-amorsa-tencuiala-siliconica.

Telefon

Mesaj

ROMTEHNOCHIM

0724509552
Suna Trimite SMS Anuleaza
469
ID: 1955840

ROMTEHNOCHIM
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

ROMTEHNOCHIM

Vezi toate anunturile
ID: 1955840
469
Raporteaza

Anunturile utilizatorului ROMTEHNOCHIM

Anunturile similare