Hidroizolatie Reabilitari hale industriale
Suceava, Suceava
10-04-2021
PretGratuit
  • Oferit de Persoana fizica

Firmă specializată în hidroizolație cu membrană PVC, montaj panouri sandwich, accesorizare cu elemente de tinichigerie. Având experiență pe diferite tipuri de proiecte (centre logistice, centre comerciale, reabilitări clădiri industriale etc.), cu disponibilitate de lucru la nivel național, oferim serviciile:

1. Reabilitare hale industriale pe structuri prefabricate din beton (anvelopare cu panouri sandwich, hidroizolație cu membrană PVC, accesorizare cu elemente de tinichigerie)

2. Hidroizolație terase acoperiș cu membrana PVC (centre comerciale, hale de producție industrială, centre logistice etc.)

3. Oferim soluții pentru hale industriale noi pe structuri metalice, cât și soluții de compartimentare pentru clădirile care necesită reabilitări- uzinat si montaj in funcție de nevoia clientului: compartimentări, anexe clădiri, anexe pentru nevoia de funcțional tehnologic (pereți de compartimentare, mărirea spațiului de producție etc.)

Avantaje:

Având experiență pe diverse proiecte (centre comerciale/logistice, hale de producție, cat si reabilitări de hale industriale), oferim:

-Consultanță pentru evaluarea de buget si alegerea soluțiilor optime pentru proiectele dumneavoastră
-Cunoaștem piața furnizorilor de materiale necesare atât intern cat si intracomunitar , transparență in alegerea corectă a furnizorilor (raport calitate/preț),
-Echipă dinamică și eficientă

Noi suntem soluția! Pentru mai multe detalii, nu ezitați sa ne contactați-ne la numărul de telefon 0752060057.

Telefon

Mesaj

GIRMET SRL

0752060057
Suna Trimite SMS Anuleaza
346
ID: 2017596

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2017596
346
Raporteaza

Anunturile similare