Hotel Maryo
Prahova, Ploiesti
10-11-2017
Pret26 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Inceput in 2008 si finalizat in 2009, Hotel Maryo a fost conceput ca o afacere de familie, care sa ofere clientilor sai servicii de 4 stele.

Hotel Maryo a fost conceput pentru a oferi maxim de confort clientilor sai. Este un loc elegant si monden de cazare si relaxare, intr-o ambianta linistita. Camerele mari sunt mobilate si decorate intr-un stil extravagant. Culorile calde care invaluie spatiul creeaza o atmosfera primitoare care destinde pe oricine.

Discretia, caracterizeaza atât amplasamentul, constructia, cât mai ales personalul calificat si experimentat al hotelului.
Ospitalitatea si respectul pentru clienti, ca si mesaj intalnit in intregul complex, sunt caracteristicile definitorii ale hotelului nostru.

La Hotel Maryo, conceptul de hotel este dat de eleganta, rafinament, stil si bun gust. Culorile calde, mobila stil baroc si dotarile iti induc notiunea de confort pe care numai acasa o poti regasi.

Personalul bine pregatit si amabil este la dispozitia clientilor sai 24 de ore din 24.

Curtea interioara a hotelului umbrita de castani batrani, fantana si baldachinul ofera turistilor clipe de liniste si relaxare. De asemenea, copiii au spatii generoase si sigure de joaca.

Situat pe latura de sud-vest a orasului, dar in interiorul acestuia, accesul la Hotel Maryo este facil, atat din directia Bucuresti, cat si din directia Targoviste - Brasov. Hotelul nu este situat in zona industriala a orasului, ceea ce ofera turistilor liniste si aer curat.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 221

0244520935
Suna Trimite SMS Anuleaza
648
ID: 1822763

Utilizatorul 221
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1822763
648
Raporteaza

Anunturile similare