Igienizare si curatare aer conditionat
Dolj, Craiova
22-05-2023
Pret1.234 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Nou

Racirea si ventilatia sunt cruciale in timpul sezonului cald. Din acest motiv, este nevoie sa mentii aparatul de aer conditionat in cea mai buna forma, iar curatarea sa este o operatiune ce trebuie efectuata periodic.

De ce este importanta curatarea aparatului de aer conditionat?
Curatarea aerului conditionat este importanta pentru a tine departe alergenii, prelungesti durata de viata a aparatului si eviti eventuale reparatii care pot fi costisitoare.

Eficienta si performanta aerului conditionat sunt afectate in cazul in care acesta nu este curatat periodic, iar consumul de curent electric poate creste cu pana la 15%.

Mai mult decat atat, bacteriile si alergenii care se acumuleaza de-a lungul timpului pot provoca probleme de sanatate, cum sunt iritatiile, alergiile, ba chiar si problemele respiratorii grave; copiii mici si persoanele cu astm fiind cei mai vulnerabili.


Cand trebuie curatat aparatul de aer conditionat?
Igienizarea aerului conditionat trebuie facuta in mod regulat. Spre exemplu, pentru aparatele care functioneaza numai vara, curatarea filtrului trebuie sa se realizeze o data la 1 an.

In cazul in care aparatul este pus in functiune si iarna, pentru a genera caldura, atunci operatiunea de curatare trebuie facuta la 6 luni, ba chiar mai des in situatia in care patrunde foarte mult praf in incaperea in care se afla aparatul sau mediul in care locuiesti este poluat.

Este indicat sa te ocupi de curatarea aerului conditionat chiar inainte de inceperea sezonului cald, chiar daca nu au trecut inca 6 luni de la ultimul control. Pentru a realiza acest lucru, vei avea nevoie de scule, dispozitive si consumabile pentru instalatii.

Pentru mai multe detalii si programari, va rugam sa ne contactati la nr de telefon 0720059100!.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 27307

Anuleaza
178
ID: 2054381

Utilizatorul 27307
Vezi toate anunturile
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2054381
178
Raporteaza

Anunturile similare