Inchirieri Burghiu pamant Benzina 2t Bucuresti Leroy Merlin Bd Pallady
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
11-04-2021
Pret238 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Utilizat

Motoburghiul STIHL BT 130, 1.9 CP, este dotat cu un motor puternic pe benzina, de 1.9 CP oferind o manevrabilitate excelenta. Este o foreză pentru un singur operator, confortabilă, mâner cu vibraţii reduse
Modul de utilizare:
Motoburghiul STIHL BT 130, 1.9 CP, se utilizeaza pentru lucrări multiple, de la simpla găurire în pământ şi până la extragerea de probe din sol. O gamă variată de accesorii de foraj pantru găuri cu diametrul de până la 200 mm. Este dotat si cu frână inovativă QuickStop, care acţionează la blocarea forezei în pământ, declanşându-se de la coapsa utilizatorului; dispozitivul de foraj oprindu-se imediat.
Beneficii client:
- Confort crescut la pornire
- Eficienta maxima in utilizare datorita manerului ergonomic
- Utilizare in mod continuu pentru o perioada indelungata datorita modului inovovator de concepere al motorului
- Greutate redusa pentru usurinta in utilizare
- Prevazut cu frana inovativa QuickStop
- Design unic si practic
Avantaje produs:
- Pornire sigura fara perturbari a motorului
- Nivel redus de vibratii
- Carcasa protectoare pentru toate componentele mecanice
Motoburghiul STIHL BT 130, 1.9 CP, este dotat cu:
- STIHL ElastroStart
- Frana de burghiu QuickStop
STIHL ElastoStart
Ca urmare a presiunii de compresiune la pornirea motoarelor în doi timpi se generează forţe de şoc, ce solicită muşchii şi articulaţiile. ElastoStart reduce acest lucru în mod sesizabil. Un element de amortizare special aflat în mânerul de pornire se dilată în funcţie de forţa de tracţiune, determinând astfel un proces de pornire uniform, fără vârfuri de forţe de şoc.
Frână de burghiu QuickStop
Frâna QuickStop a frezei se declanşează la prinderea frezei în sol cu coapsa utilizatorului, aducând unealta de frezat imediat în repaus. Aceasta îndeplineşte funcţia de opritor pentru rotirea inversă. Unealta de frezat poate fi scoasă simplu prin rotirea în sens opus acelor de ceasornic.
Motor STIHL 4 MIX: Motorul STIHL 4 MIX combină avantajele motorului în doi timpi cu cele ale motorului în patru timpi. Consum scăzut, emisii poluante puține, nu necesită service de ulei. Sunet plăcut. Excelentă forță de antrenare și cuplu motor ridicat.
Mâner multifuncțional: Toate elementele pentru comanda motorului sunt integrate în mâner. Comanda utilajului se face printr-o apăsare cu degetul - mâna rămâne în poziția de lucru.
Căptușeală de poziționare de mari dimensiuni: Căptușeala de mari dimensiuni se sprijină pe corp sau pe picior în timpul operațiunii de forare. Acest lucru nu este numai confortabil, ci permite manevrarea liniștită și exactă a motoburghiului.
Date tehnice:
- Motor: in 2 timpi
- Pornire: la sfoara
- Putere: 1.9 CP
- Capacitate cilindrica: 36.3 cmc
- Nivel zgomot: 109 dB
- Nivel vibratii stanga: 2.2 m/s2
- Nivel vibratii dreapta: 2.5 m/s2
- Greutate: 9,9 Kg
Producator: STIHL.

Telefon

Mesaj

MatecoF

0757288484
Suna Trimite SMS Anuleaza
1010
ID: 2014346

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2014346
1010
Raporteaza

Anunturile utilizatorului MatecoF

Anunturile similare