Inchirieri Scule si Unelte
Brasov, Brasov
06-07-2022
Pret300 Lei

Negociabil

  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Utilizat

Oferim spre inchiriere o gama larga de unelte si scule exclusiv profesionale, fabricate de producatori de top in materie de scule, echipamente si utilaje de constructii sau gradinarit.

Apeleza la serviciile noastre, de fiecare data cand ai nevoie de un echipament profesional care sa faca fata lucrarii tale si pe care sa te poti baza.

Il poti folosi oricand cu usurinta, fara sa blochezi o suma imensa de bani in achizitia lui.

Il poti returna dupa ce termini, fara sa mai ocupi spatiu dupa folosire si fara sa te ingrijorezi de reviziile periodice si necesaruri de ulei, filtre sau alte piese greu de gasit, iar pretul pentru fiecare zi de chirie scade pe masura ce durata inchirierii creste!

Nu bloca banii inutil in achizitionarea unui echipament de care ai nevoie doar o singura data.

Alege inchirierea iar noi iti punem la dispozitie o gama variata de utilaje care o sa faca fata nevoiilor tale iar echipa noastra de service se asigura de fiecare data cand inchiriezi ca vei primi o scula in stare perfecta, la fiecare contract, aceasta fiind testata la predare chiar in fata ta.

Contractul se face pe una sau mai multe zile.

Ne adresam atat persoanelor fizice cat si juridice.

Contractul se poate face fara retinere de garantie respectand anumiti termeni si conditii.

Pentru mai multe informatii legate de echipamente sau de procedura de inchiriere puteti sa ne vizitati pe site-ul nostru www.mateco.ro , puteti suna la nr de telefon afisat sau sa ne vizitati la locatia noastra din Brasov, de pe Calea Bucuresti nr. 134, incinta Leroy Merlin.

Telefon

Mesaj

Mateco

0747288736
Suna Trimite SMS Anuleaza
491
ID: 2034942

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2034942
491
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Mateco

Anunturile similare