Închiriez 525RX Brushcutter Motocoasa 2T
Sibiu, Sibiu
13-07-2021
Pret95 Lei
  • Oferit de Companie

TEL :0747 288 845




Motocoasa 2T
Este o motocositoare noua din clasa de 25.4 cmc . Aceasta este construita pentru a face fata tuturor provocarilor la care este supusa. Performanta de top este oferita prin putere bruta generata si durabilitatea indelungata a utilajului . ocul este u or accesibil, mânerul înclinat i confortabil oferă o priză excelentă i o pozi ie de lucru bună.Hamul ergonomic distribuie optim sarcinile pe umeri, piept i spate pentru o pozitie cit mai confortabila de lucru. Pompa de carburant este proiectată pentru pornire foarte u oară.Atunci când opri i ma ina butonul revine automat în pozi ia de start pentru a facilita următoarea pornire.Apărătoarea combinată poate fi folosită atât cu cap trimmer, cât i cu cu it.Pozi ia înaltă spore te libertatea de mi care atunci când se lucreză pe pante.Amortizoare anti-vibra ii eficiente care menajează mâinile utilizatorului.
Date tehnice:
Motor: 2 Timpi (Benzina)
Capacitate cilindrică: 25.4 cc
Consum carburant: 600 g/kWh
Nivel de zgomot: 93 dB(A)
Greutate: 4.9 kg
Cap trimmy: T35 (Tap'n Go)
Cuțit pentru iarbă: Cutit diam. 255 - 4 (1'')

Adresa : Sibiu, Sos. Sibiului nr. 5 langa Leroy Merlin
Program : L-V 08 - 17:00; S-D Inchis
Oferim spre inchiriere o gama larga de unelte si scule exclusiv profesionale, fabricate de producatori de top in materie de scule, echipamente si utilaje de constructii sau gradinarit.
Apeleza la serviciile noastre, de fiecare data cand ai nevoie de un echipament profesional care sa faca fata lucrarii tale si pe care sa te poti baza.
Il poti folosi oricand cu usurinta, fara sa blochezi o suma imensa de bani in achizitia lui.
Il poti returna dupa ce termini, fara sa mai ocupi spatiu dupa folosire si fara sa te ingrijorezi de reviziile periodice si necesaruri de ulei, filtre sau alte piese greu de gasit, iar pretul pentru fiecare zi de chirie scade pe masura ce durata inchirierii creste!
Nu bloca banii inutil in achizitionarea unui echipament de care ai nevoie doar o singura data.
Alege inchirierea iar noi iti punem la dispozitie o gama variata de utilaje care o sa faca fata nevoiilor tale iar echipa noastra de service se asigura de fiecare data cand inchiriezi ca vei primi o scula in stare perfecta, la fiecare contract, aceasta fiind testata la predare chiar in fata ta.
Mai multe detalii in locatie sau la nr de telefon : 0747 288 845.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 17368

0747288845
Suna Trimite SMS Anuleaza
214
ID: 2020569

Utilizatorul 17368
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2020569
214
Raporteaza

Anunturile similare