Inchiriez drujba de beton profesionala
Cluj, Cluj-Napoca
18-03-2021
Pret1 Lei

Negociabil

  • Oferit de Companie
  • Starea produsului Utilizat

De inchiriat drujba / debitator de beton profesional cu apa.
Este potrivit pentru proiectul tau oriunde si oricand ai nevoie sa debitezi beton, iti ofera cea mai mare siguranta, productivitate si un confort maxim in exploatare, datorita designului inovativ, constructiei solide si materialelor de cea mai buna calitate folosite la fabricarea lui.
TS 420 este dotat cu un motor extrem de puternic, pe benzina, de 4.4 CP care asigura forta necesara de taiere pentru o gama variata materiale, chiar si in beton armat si poate fi folosit cu succes pentru :
1. Taierea zidurilor din beton, pentu creearea sau marirea golurilor pentru usi sau geamuri
2. Crearea rosturilor de dilatare pentru placile si planseele din beton
3. Debitarea elementelor din beton: pavele, tuburi sau blocuri de zidarie.
4. Taierea asfaltului, pentru lucrari de intretinere sau reparatii la drumuri.

Designul gandit pentru protectia utilizatorului, construcţia compactă si balansul optim asigura un grad ridicat de confort si siguratnta in operare. In plus, pentru reducerea vibratiilor si tensiunii resimtite de operator, echipamentul este dotat cu ElastoStart, un sistem care prin elementul tampon, special din manerul de pornire, minimizeaza stresul mecanic in mod simţitor oferind astfel un confort crescut utilizatorului.

Date tehnice
- Motor: in 2 timpi
- Pornire: la sfoara
- Putere: 4.4 CP
- Capacitate cilindrica: 66.7 cmc
- Adancime maxima a taieturii: 125 mm
- Diametrul discului abraziv: 350 mm
- Nivel zgomot: 109 dB
- Greutate: 10 Kg

Inchiriaza Duminica pentru o zi si primesti a doua zi gratis!

Pentru persoanele fizice, la intocmirea contractului este nevoie de actul de identitate, valabil, emis pe numele clientului de catre autoritatile din Romania, in ORIGINAL (NU copie, NU poza) si de talonul masinii cu care se face transportul echipamentului.
Inchirierea se poate face FARA RETINERE DE GARARTIE urmand una dintre cele doua proceduri:
1. - se efectueaza plata chiriei cu cardul bancar PERSONAL (cardul pe numele din buletin al clientului cu care semnam contractul de inchiriere) dintr-un cont deschis la orice banca din Romania.
2.- se efectueaza palta cu numerar si se prezina ultima factura de electricitate si dovada platii acesteia pe numele si adresa clientului din buletin.

Ne adresam atat persoanelor fizice cat si juridice, inchirierea se poate face FARA GARANTIE, cu respectarea anumitor termene si conditii.
Pentru mai multe informatii si detalii despre procedura de inchiriere va asteptam la punctul nostru de lucru din Cluj-Napoca de pe Bld. Aurel Vlaicu nr 182 (in incinta Leroy Merlin) sau la nr de telefon 0747288727.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 15343

0747288727
Suna Trimite SMS Anuleaza
511
ID: 2015862

Utilizatorul 15343
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2015862
511
Raporteaza

Anunturile similare