Inchiriez generator profesional Atlas Copco QEP S14AVR 11kw
Cluj, Cluj-Napoca
05-03-2021
Pret1 Lei

Negociabil

  • Oferit de Companie

Oferim spre inchiriere o gama larga de unelte si scule exclusiv profesionale, fabricate de producatori de top in materie de scule, echipamente si utilaje de constructii sau gradinarit.

Inchiriaza generatorul professional QEP S14AVR ! Fabricat de producatorul suedez premium, Atlas Copco, acest generator iti ofera siguranta si puterea de care ai nevoie oriunde si oricand.
Este solutia ideala pentru orice santier, lucrare, eveniment in aer liber sau festival, pentru uz professional sau industrial puterea produsa este perfecta pentru alimentarea si imbunatatirea performantelor tuturor tipurilor de consumatori. Fie ca este vorba de polizoare unghiulare, tunuri de caldura, betoniere, pompe de lavabila, proiectoare, compresoare, sisteme de lumini sau sisteme de sonorizare, generatorul este pregatit sa faca fata oricarei provocari.
Este dotat cu un motor honda, pe benzina, extrem de puternic, de 16CP cu care garanteaza o putere maxima a cutrentului produs, de 11,1 Kw. Rezervorul de combustibil de 24 litri ii confera o autonomie de 6 ore.
Pentru a permite alimentarea unei game extrem de largi de aparaturi si echipamente, acest generator produce current cu intensitate maxima de 16 A si dispune de mai multe configuratii ale prizelor de iesire, fiecare cu diferite tipuri de tensiune si protectie aferenta:
Monofazic de 230V cu IP54;
2P+T de 230V cu IP44;
Trifazic(3P+N+T) de 400V cu IP44;

Pornirea este la cheie, automata asigurata de acumulatorii incorporati. Siguranta in lucru o confera atat alarma de ulei care previne deteriorarea motorului, prin oprirea unitatii, in cazul in care uleiul scade sub nivelul sigur de functionare cat si sigurantele electrice de inalta calitate care ajuta la evitarea deteriorari generatorului si ranirea persoanelor din apropiere, in cazul aparitiei unui scurcircuit.

Contractul se face pe una sau mai multe zile.
Inchiriaza duminica pentru o zi si primesti a doua zi gratis!

Pentru persoanele fizice, la intocmirea contractului este nevoie de actul de identitate, valabil, emis pe numele clientului de catre autoritatile din Romania, in ORIGINAL (NU copie, NU poza) si de talonul masinii cu care se face transportul echipamentului.
Inchirierea se poate face FARA RETINERE DE GARARTIE urmand una dintre cele doua proceduri:
1. - se efectueaza plata chiriei cu cardul bancar PERSONAL (cardul pe numele din buletin al clientului cu care semnam contractul de inchiriere) dintr-un cont deschis la orice banca din Romania.
2.- se efectueaza palta cu numerar si se prezina ultima factura de electricitate si dovada platii acesteia pe numele si adresa clientului din buletin.

Ne adresam atat persoanelor fizice cat si juridice, inchirierea se poate face FARA GARANTIE, cu respectarea anumitor termene si conditii.
Pentru mai multe informatii si detalii despre procedura de inchiriere va asteptam la punctul nostru de lucru din Cluj-Napoca de pe Bld. Aurel Vlaicu nr 182 (in incinta Leroy Merlin):

Locatie: https://g.page/Inchirieri_LeroyMerlinVlaicu?share

sau la nr de telefon 747288727.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 15343

0747288727
Suna Trimite SMS Anuleaza
257
ID: 2015401

Utilizatorul 15343
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2015401
257
Raporteaza

Anunturile similare