Inchiriez tocator de crengi si vegetatie
Cluj, Cluj-Napoca
26-04-2023
Pret1 Lei

Negociabil

  • Oferit de Persoana fizica

De inchiriat tocator de crengi ELIET Major 4S. Un echipament profesional, robust dotat cu un motor puternic in 4 timpi, pe benzina.
Setul de 20 de lame ascutite, toaca perfect toate tipurile de resturi de vegetatie, chiar si crengi cu diametru de pana la 55mm, iar dispunerea cutitelor garantează că totul este bine maruntit inainte de evacuare.
Deschiderea largă de 28*32 cm a gurii de alimentare oferă un confort deosebit atunci când introduceți deseuri voluminoase, iar pâlnia de ghidare integrală faciliteaza alimentarea crengilor cu mai multe ramuri în mașină.
In timpul lucrului, anvelopele si suportul de sprijin cauciucat asigură absorbția optimă a vibrațiilor, astfel încât mașina este extrem de stabilă.

Contractul se face pe una sau mai multe zile(in transe de 24 de ore), iar pretul este negociabil in functie de durata chiriei.

Pentru persoanele fizice, la intocmirea contractului este nevoie de actul de identitate, valabil, emis pe numele clientului de catre autoritatile din Romania, in ORIGINAL (NU copie, NU poza) si de talonul masinii cu care se face transportul echipamentului.
Inchirierea se poate face FARA RETINERE DE GARARTIE urmand una dintre cele doua proceduri:
1. - se efectueaza plata chiriei cu cardul bancar PERSONAL (cardul pe numele din buletin al clientului cu care semnam contractul de inchiriere).
2.- se efectueaza palta cu numerar si se prezina ultima factura de electricitate si dovada platii acesteia pe numele si adresa clientului din buletin.

Ne adresam atat persoanelor fizice cat si juridice, inchirierea se poate face FARA GARANTIE, cu respectarea anumitor termene si conditii.
Pentru mai multe informatii si detalii despre tarife si procedura de inchiriere va asteptam la punctul nostru de lucru din Cluj-Napoca de pe Str. Aurel Vlaicu nr 182 (in incinta Leroy Merlin) sau la telefon 0747.288.727.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 15343

0747288727
Suna Trimite SMS Anuleaza
2017
ID: 2023490

Utilizatorul 15343
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2023490
2017
Raporteaza

Anunturile similare