Inchiriez Viking MB 6551G Masina de tuns iarba
Sibiu, Sibiu
08-02-2020
Pret107 Lei
  • Oferit de Companie

Echipa SmartStore ofera spre inchiriere:
Motocositoare pe benzină, puternică, recomandată pentru suprafeţe mari de teren, pacirc;nă la 2500mp. Cu tracţiune motorizată icirc;n trei trepte şi motor ReadyStart. Carcasă stabilă din aluminiu, cu şipci laterale de protecţie şi protecţie la lovire frontală. Ideală pentru utilizare multilaterală pe suprafeţe de gazon mari şi pentru utilizatori pretenţioşi. Motocositoare pe benzină, puternică, recomandată pentru suprafeţe mari de teren, pacirc;nă la 2500mp. Cu tracţiune motorizată icirc;n trei trepte şi motor ReadyStart. Carcasă stabilă din aluminiu, cu şipci laterale de protecţie şi protecţie la lovire frontală. Ideală pentru utilizare multilaterală pe suprafeţe de gazon mari şi pentru utilizatori pretenţioşi. Date tehnice Suprafaţă de gazon msup2; 2.500 Tipul motorului Bamp;S Serie 750 DOV RS Lăţime de tăiere cm 53 Icirc;nălţime de tăiere mm 30-85 Viteza km/h 2,4 / 3,5 / 4,6 Volumul coşului colector l 75 Greutate kg 44 nbsp; Dotare de serie nbsp;
Tracţiune roţi Acţionarea pe roată motorizată uşurează cosirea gazonului icirc;n special icirc;n cazul suprafeţelor mai mari şi a pantelor. O macirc;nuire a manetei de comandă şi cositoarea se pune icirc;n mişcare. Icirc;n funcţie de model cositoarele VIKING sunt dotate cu una sau cu trei trepte de avans. (similar imagine)
< strong> Cuţit icirc;n formă de morişcă Cuţitul tip morişcă produce icirc;n carcasa aerodinamică un curent de aer puternic, care icirc;ndreaptă iarba icirc;nainte de tăiere şi suflă iarba tăiată icirc;n coşul colector prin sistemul de dirijare a aerului integrat. Un tablou frumos şi o bună eficienţă de tăiere şi colectare sunt garantate. (similar imagine)
< strong> Carcasă din aluminiu Greutatea redusă şi stabilitatea ridicată evidenţiază carcasa din aluminiu. Suprafeţele acoperite prin pulverizare, cărora combustibilii şi coroziunea nu le pot face nimic, icirc;şi păstrează strălucirea timp icirc;ndelungat. (similar imagine)
< strong> Roţi cu rulare uşoară Roţile cu rulment cu bile dublu sunt extraordinar de robuste şi fiabile. Roţile motoare sunt prevăzute cu un profil de stabilitate la tracţiune şi direcţie.

Date de contact: Sos. Sibiului nr 5 , vis a vis de Leroy Merlin.

Telefon

Mesaj

SmartStore

0747288845
Suna Trimite SMS Anuleaza
570
ID: 2000397

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2000397
570
Raporteaza

Anunturile utilizatorului SmartStore

Anunturile similare