Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
Infiintare Societati Comerciale SRLPFA
Bucuresti - Ilfov , Bucuresti
08-06-2021
299 Lei
  • Oferit de Companie

DOSARUL TAU COMPLET IN DOAR 2 PASI.
Nu este nevoie de act de proprietate sau contract de inchiriere, va punem la dispozitie un contract de comodat cu valoare legala la ONRC, pe care il semnati dumneavoastra si/sau proprietarul imobilului unde va fi sediul social. Rezervarea numelui este inclusa. Ne trimiteti pe E-mail: office@trilion.ro sau pe WhatsApp la nr. de tel.: 0767990709 copie buletin, denumirea srl-ul, codurile CAEN si adresa sediului social.

IN MOMENTUL IN CARE NE TRIMITETI DOCUMENTE CU CARACTER PERSONAL PE E-MAIL SI/SAU WHATSAPP, SUNTETI DE ACORD IMPLICIT CU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE TRILION INTERNATIONAL CONSULTING S.R.L.

DUPA COMPLETAREA ACTELOR, VETI PRIMI PE E-MAIL/WHATSAPP DOSARUL COMPLET (REZERVARE DE NUME, CERERILE, DECLARATIILE PE PROPRIE RASPUNDERE, ACT CONSTITUTIV, CONTRACT DE COMODAT, SPECIMEN DE SEMNATURA, ANEXE PENTRU ONRC).

PRINTATI SI SEMNATI DOSARUL TRIMIS DE NOI, MERGETI CU DOSARUL LA REGISTRUL COMERTULUI SAU IL DEPUNETI ONLINE, ACHITATI TAXELE DE PUBLICARE IN MONITORUL OFICIAL IN VALOARE DE 122 LEI.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 16886

0767990709
Suna Trimite SMS Anuleaza
9
ID: 2019511

Utilizatorul 16886
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile similare

ID: 2019511
9
Raporteaza
info-part-section

Mica Publicitate.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe Mica Publicitate.ro anunturi gratuite interesante din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe Mica Publicitate.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.

Anunturi pe judete:

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti - Ilfov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea

Cautari frecvente:

Diagnoza auto Reparatii injectoare Dacia Matrimoniale telegraf Vand maimute capucin Apartament Contabilitate Rulota Strung Teren Motocultor Raba Casa Undita crap Aro Garsoniera Tractor Maimute capucin Bmw A