Instalatii Electrice Sanitare si Termice Profi si Ieftine
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
23-03-2021
Pret200 Lei

Negociabil

  • Oferit de Persoana fizica

Executam servicii si instalatii electrice/termice/sanitare/scurgeri precum:

-Pozare, trasare si confectionarea traseelor electrice si a obiectelor aferente;
-Pozare, trasare si confectionarea traseelor termice si a obiectelor aferente;
-Pozare, trasare si confectionarea traseelor sanitare si a obiectelor aferente;
-Pozare, trasare si confectionarea traseelor de scurgeri si a obiectelor aferente;
-Pozare, trasare si confectionarea traseelor de incalzire prin pardoseala.

-Montajul si punerea in functiune ale obiectelor de baie; precum lavoar, vas de toaleta, bideu, cabina de dus, cada, sifon de pardoseala etc.
-Montajul si punerea in functiune ale obiectelor de bucatarie; precum chiuveta, masina de spalat vase, cuptor/cuptor convectomat, plita electrica/gaz etc.
-Montajul si punerea in functiune ale obiectelor de facilitate/camin tehnic/camera tehnica; precum Centrala (gaz,electric,peleti,combustibil solid etc),Tablou electric, tablou media, hidrofor, dedurizator, baterie de filtre, puffer, boiler, vas de expansiune etc
-Montajul si punerea in functiune ale obiectelor de facilitate electrica; precum intrerupator (de orice tip, inclusiv cap-scara/cap-cruce/touch); priza (de orice tip inclusiv media TV/Internet); sistem de iluminat (aplica, lustra, banda led, spot-uri, senzori de lumina si miscare) etc
-Montajul si punerea in functiune a fosei septice. Indiferent de tip/dimensiune, incluzand furtunul de drenaj, legatura la scurgere si canalizare.
-Montajul si punerea in functiune a instalatiei termice fie ea centrala + calorifer sau incalzire prin pardoseala.

-Confectionare si montaj de specialitate electrica; precum legatura sau suplimentarea curentului indiferent de tip, instalarea oricarei tip de siguranta (monopolara, bipolara, disjunctor-diferential) etc.
-Confectionare si montaj de specialitate termica; precum distribuitor/automatizare incalzire prin pardoseala etc.
-Confectionare si montaj de specialitate termica; precum distribuitor/automatizare incalzire centrala + calorifer etc.
-Confectionare si montaj de specialitate tehnica; precum distribuitor/automatizare hidrofor/dedurizator/pompa submersibila.

-Suplimentare a oricarui tip de instalatie (electrica, termica, sanitar, scurgere) cu orice fel de material (Cupru, PPR, PEX, PEX-AL, PP).
-Dezafectare a oricarui tip de instalatie (electrica, termica, sanitar, scurgere) cu orice fel de material (Cupru, PPR, PEX, PEX-AL, PP).
-Relocare a instalatiei de scurgere;
-Inlocuirea si punerea in functiune a diferitelor obiecte sanitare, de baie, bucatarie sau specialitate.

*Toate instalatiile se pot realiza in orice tip de material (Cupru, PPR, PEX, PEX-AL, PP etc.), avand costuri pre-stabilite si .
*Daca serviciul cautat de Dvs. nu se regaseste in lista, nu inseamna ca acesta nu poate fi realizat. Dispunem de profesionisti in domeniu cu experienta vasta.
*Unda verde se da in functie de locatie/stadiu al lucrarii de catre instalatorul-sef dupa probele aferente (punerea instalatiei termice/sanitare sub presiune atmosferica, tiraj antigel/agent termic; punerea instalatiei electrice in functiune cu proba intrerupator-priza-bec; etc.).

Telefon

Mesaj

S Mihai

0726663424
Suna Trimite SMS Anuleaza
285
ID: 2016958

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2016958
285
Raporteaza

Anunturile similare