Intrerupator COMUTATOR ELECTRIC pe fir DE PICIOR buton tip pedala ptt
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
26-12-2023
Pret30 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Nou

In Bucuresti, predare personala in zona Unirii / Tineretului - inclusiv in weekend sau Victoriei / Piata Presei - in anumite zile;
Cost livrare prin curier:
20 lei - daca doriti plata ramburs sau
10 lei - daca faceti plata integrala in avans ( cont bancar / revolut )


Actionarea butonului va porni sau opri un dispozitiv / echipament / masina / aparat in functie de aplicatie si circumstante.

Acest tip de intrerupator poate fi folosit astfel incat contactele sale sa se inchida (stabilirea continuitatii circuitului), sau sa se deschida (intreruperea continuitatii) atunci cand este actionat.
Avantajul folosirii unui comutator de picior consta in faptul ca elibereaza mainile unei persoane pentru alte lucrari, permitant totusi unui operator uman un control complet asupra actionarii echipamentului.

Puteti lua in considerare utilizarea acestui intrerupator pentru orice aplicatie in care utilizarea ambelor maini ar fi utila. Cateva exemple: masini de cusut, masini de taiat, masini de presat, masini de capsat, masini de ambalat, masini de debitat cu jet de apa, masini de gravat cu laser, masini de lipit, aparate de dozaj, aparate de marcare, aparate de gaurire, aparate de perforare, fierastraie circulare, slefuitoare, masini strung freza CNC, aparate de sudura, echipamente pentru prelucrare lemn / fier / alte materiale, automatizari industriale; etc.

Curent nominal de utilizare: 10A ( 250V )
Operare contacte: 1 treapta
Tip si compozitie contacte: 1 NC + 1 NO
Dimensiuni: 10cm x 6cm x 3.5cm.

Telefon

Mesaj

Inite

0756011738
Suna Trimite SMS Anuleaza
219
ID: 2046109

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2046109
219
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Inite

Anunturile similare