Jocuri logice aplicații digitale și jocuri educative
Arges, Curtea de Arges
23-05-2023
Pret1 Lei
  • Oferit de Companie
  • Starea produsului Nou

Se spune că investind în educația celor mici, de fapt investim în viitor. De exemplu, putem utiliza diverse jocuri logice pentru a-i ajuta să înțeleagă mai eficient lumea în care trăiesc. Acest tip de aplicații digitale sau jocuri educative au următoarele beneficii:
- Îmbunătățirea abilităților cognitive: Jocurile logice îi ajută pe copii să-și dezvolte inclusiv conștientizarea spațială, memoria, atenția și viteza de procesare.
- Îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor: Acestea le oferă copiilor posibilitatea să-și folosească gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor pentru a finaliza provocări și puzzle-uri.
- Stimularea creativității: Jocurile logice pot fi concepute pentru a fi provocatoare și captivante, stimulând creativitatea copiilor în timp ce aceștia caută soluții unice la probleme complexe.
- Stimularea perseverenței: Jocurile logice pot fi dificile, dar procesul de rezolvare a acestora îi poate ajuta pe copii să dezvolte perseverență și rezistență atunci când se confruntă cu provocări.
- Pregătirea pentru viitoarele oportunități de educație și carieră: Gândirea logică este o abilitate importantă în multe domenii, inclusiv știință, inginerie, matematică și programare pe computer. Prin dezvoltarea abilităților de gândire logică de la început, copiii pot fi mai bine pregătiți pentru viitoarele oportunități de educație și carieră în aceste domenii.
Testați acum jocurile disponibile la editura Diana și cei mici se vor dezvolta armonios, grație educației prin joc. Comandați acum și cei mici vă vor mulțumi!
https://www.edituradiana.ro/robotica-si-aplicatii-digitale.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 23616

0755033374
Suna Trimite SMS Anuleaza
189
ID: 2052521

Utilizatorul 23616
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2052521
189
Raporteaza

Anunturile similare