Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
Lichidator judiciar vand proprietate imobiliara si bunuri mobile Hereclean
Salaj , Zalau, zona: Central
13-09-2019
3.445.000 Lei
  • Oferit Companie

RTZ&PARTNERS SPRL - Filiala Alba, anunta scoaterea la vanzare (valorificare in bloc), prin licitatie publica, a bunurilor imobile si mobile. Pretul total de pornire la licitatie este de 3.445.000 lei + T.V.A..
Conditiile de participare la licitatie si datele de desfasurare a procedurii sunt cuprinse intr-un caiet de sarcini care poate fi achizitionat de la adresa de corespondenta a lichidatorului judiciar din Cluj-Napoca, Calea Turzii, nr. 74-76, et. 2, jud. Cluj, tel. 0364 412631, fax: 0364-412632, mail: office@rtz.ro. Dosarele ofertantilor pot fi înregistrate cu cel putin 1 zi lucratoare anterioara datei de desfasurare a licitatiei. Următoarea licitatie se va desfasura in data de 19 septembrie 2019, de la ora 12:00, la adresa de corespondenta a lichidatorului judiciar.

Telefon

Mesaj

Crina Szarka

0726178731
Suna Trimite SMS Anuleaza
1303
ID: 1997381

Crina Szarka
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile similare

Crina Szarka

Vezi toate anunturile
ID: 1997381
1303
Raporteaza
info-part-section

Mica Publicitate.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe Mica Publicitate.ro anunturi gratuite interesante din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe Mica Publicitate.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.

Anunturi pe judete:

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti - Ilfov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea

Cautari frecvente:

Dacia Vand maimute capucin Strung Rulota Motocultor Reparatii injectoare Diagnoza auto Aro Tractor Matrimoniale telegraf Teren Apartament A Petarde Bmw Remorca Casa Raba Opel astra Maimute capucin