Litieră Automată Inteligentă
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
16-09-2023
Pret1.989 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Livrare rapidă gratuită

Comandă la aristoloo-ro.company.site

Vă prezentăm Aristo Loo: litiera automată inteligentă pentru pisici, unde inovația întâlnește comoditatea pisicilor, asigurându-vă atât dvs., cât și pisicii dvs. iubite, o experiență de ultimă generație în tehnologia litierelor inteligente. Spuneți adio bătăilor de cap zilnice cauzate de curățarea manuală a litierei și de mirosurile neplăcute și salutați o nouă eră a curățeniei și comodității.

Realizată cu o atenție meticuloasă la detalii, litiera automată inteligentă pentru pisici se mândrește cu un design elegant și modern care se integrează perfect în orice spațiu de locuit. Tonurile sale neutre și liniile contemporane asigură că nu este doar un accesoriu pentru animale de companie, ci și o adiție stilată la decorul casei dumneavostră.

Inima acestei litiere automate inteligente de ultimă generație constă în automatizarea sa avansată. Echipată cu senzori inteligenți de mișcare, detectează când pisica dvs. intră și iese din litieră. Odată ce pisica pleacă, sistemul inițiază un ciclu de auto-curățare rapid și silentios. Cu precizie și grijă, așternutul este cernut cu delicatețe, separând deșeurile de așternutul curat, care este apoi redistribuit intr-un mod ordonat. Astfel se asigură întotdeauna pisicii dvs. un loc proaspăt și confortabil unde să-și facă treburile.

Dar inovația nu se oprește aici. Litiera automată inteligentă Loo pentru pisici are de asemenea integrat un sistem inteligent de control al mirosurilor. O unitate de purificare a aerului lucrează asiduu pentru a elimina mirosurile nedorite, lăsându-vă casa să miroasă proaspăt și primitor. Această caracteristică este deosebit de valoroasă pentru menținerea unui mediu de locuit armonios, mai ales în spațiile mai mici.

Aplicația mobilă intuitivă a litierei automate inteligente, compatibilă atât cu dispozitivele iOS cât și cu Android, vă permite să monitorizați de oriunde obiceiurile pisicii dumneavoastre de folosire a litierei. Primiți notificări în timp real când este timpul pentru înlocuirea așternutului sau când compartimentul de deșeuri necesită atenție. Aplicația oferă de asemenea informații despre tiparele de utilizare a litierei ale pisicii dvs., ajutându-vă să fiți cu ochii pe sănătatea și bunăstarea acesteia.

Construită cu materiale durabile și de înaltă calitate, litiera automată inteligentă pentru pisici este concepută pentru a rezista chiar și celor mai active utilizatoare feline. Interiorul spațios găzduiește confortabil pisici de toate dimensiunile, asigurându-le un spațiu mai mult decât suficient pentru a se mișca în voie înăuntrul litierei în timp ce își fac treburile.

Întreținerea este extrem de simplă mulțumită sacului de deșeuri foarte ușor de îndepărtat. Pur și simplu aruncați deșeurile colectate fără murdărie și bătăi de cap. La schimbare, noul așternut este de asemenea foarte ușor de turnat în interiorul litierei prin deschiderea frontală a tamburului, fără nici un risc de vărsare.

Încorporând o estetică modernă, o tehnologie avansată și o preocupare reală atât pentru confortul dvs. cât și pentru bunăstarea pisicii dvs., litiera automată inteligentă pentru pisici redefinește modul în care vă gândiți la îngrijirea pisicilor. Elevați-vă experiența de deținător de animale de companie și oferiți-i felinei dvs. prietene cadoul unui confort si al unei igiene de neegalat. Pentru că atunci când vine vorba de a oferi ceea ce este mai bun pentru pisica dvs., litiera automată inteligentă pentru pisici stabilește un nou standard de excelență.

Telefon

Mesaj

Aristo Loo Ro

Anuleaza
156
ID: 2060331

Aristo Loo Ro
Vezi toate anunturile
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Aristo Loo Ro

Vezi toate anunturile
ID: 2060331
156
Raporteaza

Anunturile similare