Livrator Tazz By Emag !
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
29-10-2021
  • Oferit de Persoana fizica
  • Mobilitatea postului Locatie stabila
  • Nivel studii Necalificat
  • Nivel studii Calificat
  • Nivel studii Student
  • Nivel studii Absolvent

EIM Delivery Tazz este una din principalele firme oficiale partenere ale Tazz by eMAG, cu multa experienta in spate si livratori multumiti de colaborarea cu noi. Cautam curieri hotarati sa munceasca pentru un salariu motivant care este variabil in functie de munca depusa de curier. Tot ce putem spune este ca la sfarsitul zilei, chiar si cu putine ore lucrate vor pleca multumiti acasa.

Care este varsta minima pentru a colabora?
16 ani
De ce ai nevoie pentru a incepe munca?
Telefon cu sistem de operare Android sau iOS si vehiculul tau propriu
In ce orase poti activa?
Suntem prezenti in multe orase principale din Romania (Bucuresti, Iasi, Constanta, Timisoara, Brasov si Cluj).
Ai nevoie de experienta?
Doar in a fi familiarizat cat de cat cu orasul si orele de varf din trafic si bineinteles cu vehiculul tau personal cu care vei livra! (Autovehicul, Scuter, Bicicleta, Monociclu Electric si Trotineta). De asemenea, pentru ca suntem oameni care lucreaza in stransa legatura cu o gama foarte larga de restaurante, iti cerem sa ai respect fata de cei cu care lucrezi. Atat!
Daca inchiei un contract cu firma noastra, de ce lucruri poti beneficia?
In primul rand, un venit constant ce se plateste in 4 transe, in fiecare saptamana a lunii, venit ce depinde in totalitate de tine! Pentru a vedea si niste cifre exacte, in functie de munca depusa, poti avea un venit lunar cuprins intre 2000 si 8000 de LEI pe luna.
In functie de implicarea ta si de comenzile finalizate saptamanal, vei beneficia de un bonus de performanta care se stabileste lunar.
Iti poti aduce si prietenii sau colegii si vei beneficia de un bonus de recomandare!
Beneficiezi de un contract de munca flexibil, in functie de nevoile tale saptamanale! Nu ai chef de munca o saptamana? Nu-i problema! Banii se castiga doar din munca depusa de tine si nimeni nu iti va impune nimic!
De asemenea, beneficiezi de decontari de combustibil si reparatie a vehiculului tau in valoare de 5% din suma totala a bonurilor.
Daca te-am convins sau ai alte intrebari te astept sa ma contactezi pentru a discuta mai multe detalii. Numele meu este Mihai Badea si abia astept sa te cunosc si sa colaboram.
Mihai -0766973180.

Telefon

Mesaj

Badea Mihai

0766973180
Suna Trimite SMS Anuleaza
339
ID: 2024908

Badea Mihai
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Badea Mihai

Vezi toate anunturile
ID: 2024908
339
Raporteaza

Anunturile similare