Loc de muncă Part Time
Brasov, Brasov
23-08-2022
  • Oferit de Persoana fizica
  • Mobilitatea postului Munca la distanta
  • Nivel studii Necalificat
  • Nivel studii Student

CE ESTE Fyndiq?

Fyndiq este o platformă online de câștiguri. Care rezolvă în principal problemele de comandă ale principalelor platforme de cumpărături online. Deoarece multe platforme de cumpărături online sunt concepute pentru a promova vânzările și publicitatea, platforma Fyndiq a apărut ca o platformă. Ajutăm în principal marile platforme online să finalizeze sarcinile de comandă și să obțină comisioane.

Care este slujba ta în Fyndiq?

Ei bine, munca pe platformă este foarte ușoară. Tot ceea ce suntem îndreptățiți să facem este să finalizăm comenzi în numele comercianților de comerț electronic, cum ar fi Amazon, Flipkart, Myntra, Ajio și alte platforme de comerț electronic bine-cunoscute, de la clienții lor la furnizorii lor, pentru a-i ajuta pe acești comercianți să crească vânzările și să îmbunătățească clasamentele de căutare corespunzătoare.
Acest lucru se face cu ajutorul unui simplu clic pe platformă.

Ce sunt comisioanele Fyndiq?

Aceasta este recompensa pe care o primiți atunci când finalizați o comandă. Acesta se calculează prin înmulțirea comisionului cu prețul comenzii

De ce există o taxă de intrare?

Trebuie să rețineți că această taxă de înscriere nu este o plată făcută nici către platformă, nici către altcineva. Această sumă este folosită de dvs. pentru a vă activa contul Fyndiq și pentru a vă face eligibil pentru a finaliza ordine și a obține comisioane pe platformă.
Această sumă se va reflecta instantaneu în contul tău Fyndiq și comisioanele tale zilnice vor fi adăugate la acesta, pe care le poți retrage în orice moment.

De ce Fyndiq trebuie să depună cu criptomonedă?

În primul rând, Fyndiq are agenți în întreaga lume, iar Fyndiq trebuie să ia în considerare interesele agenților Fyndiq construiește un viitor prin care ne pasă de toți agenții, în ciuda locației lor și, de asemenea, pentru a evita plata unor taxe și impozite mari.
În al doilea rând, este mai rapid și mai convenabil să transferi bani folosind moneda criptată. Dacă folosiți un card bancar pentru a reîncărca, va dura două-trei până la cinci zile lucrătoare pentru a ajunge, ceea ce va afecta experiența agentului.

Mai multe detalii la numărul de telefon whatssap/telegram: 0723010482
Va aștept în număr cât mai mare ,cu drag Bogdan !.

Telefon

Mesaj

Bogdan

0723010482
Suna Trimite SMS Anuleaza
451
ID: 2038990

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2038990
451
Raporteaza

Anunturile similare