Lucrator Universal Carrefour Market Timisoara Bucovine
Timis, Timisoara
30-07-2021

NESPECIFICAT

  • Mobilitatea postului Locatie stabila
  • Nivel studii Necalificat

“Imi place cand vad un client fidel cum ia produse de la raft, uneori chiar si fara sa se uite, pentru ca stie exact unde sa le gaseasca. Eu le-am pus acolo!” – Dorian, lucrator universal Carrefour Market.



Te recunosti? Vino cu mine in Lumea Carrefour!



Carrefour tine cu tine:

Tichete de masa

Asigurare privata medicala

Cupoane de magazin

Prima de vacanta

Cursuri de formare



Tine de tine:

Sa te asigura-te ca ai pregatit un raion atractiv, completat cu marfa, curat, aranjat, corect si semnalizat. Iar daca un client este interesat de produsele noastre ajuta-l cu toate infromatiile de care are nevoie, pentru a-i face vizita la noi si mai placuta. Fii tot timpul la dispozitia colegilor pentru a rezolva cat mai rapid orice situatie.

Intra acum in Lumea Carrefour! E mai mult! E despre oameni!

Artima : Artima SA, Autostrada Bucuresti-Pitesti km 11-12, Centrul Comercial Carrefour Militari, et.1, biroul A, Chiajna, Ilfov vom prelucra datele tale pentru desfășurarea recrutării, în baza consimțământului tău acordat prin trimiterea candidaturii. În acest scop, putem transmite datele tale către societățile Grupului Carrefour (Carrefour România S.A., Artima S.A., Columbus Operațional S.R.L., Supeco Investment S.R.L.), si/sau catre parteneri contractuali care ne sprijina in desfasurarea recrutarii, sau alte persoane către care dezvăluirea este cerută de lege. În cazul în care vom încheia cu tine un contract de muncă, vom păstra datele tale pentru 75 de ani, conform legii. În cazul în care candidatura ta nu este aleasă, dorim să păstrăm candidatura ta până la 1 an pentru (i) a putea demonstra cum am desfășurat recrutarea și (ii) pentru a te avea în vedere pentru poziții similare, în cadrul societăților Carrefour. Dacă nu vrei să avem în vedere candidatura ta pentru alte poziții similare in cadrul societăților Carrefour, te rugăm să ne scrii la adresa disponibila in cadrul Politicii de confidentialitate. Pentru mai multe detalii, te invităm să consulți politica de confidențialitate disponibilă pe www.carrefour.ro sau cea afișată la biroul Relații Clienți, disponibilă în orice magazin din proximitatea ta. Dacă alegi să ne trimiți candidatura ta, ai dreptul de a ne solicita accesul la datele tale, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării, dreptul de te opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor sau dreptul de a depune plângeri la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.”

ID: 223026235.

Telefon

Mesaj

MARIS ALEXANDRA

0751190523
Suna Trimite SMS Anuleaza
278
ID: 2021619

MARIS ALEXANDRA
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

MARIS ALEXANDRA

Vezi toate anunturile
ID: 2021619
278
Raporteaza

Anunturile utilizatorului MARIS ALEXANDRA

Anunturile similare