Lumea Nevazuta Daria
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
06-06-2023
Livrare cu verificare colet
Pret19 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Tip Paperback
  • Starea produsului Nou

Cartea poate fi comandată de pe librăria online mybestseller.ro unde vei găsi mai multe cărți scrise de mine.

https://mybestseller.ro/magazin/lumea-nevazuta-daria/


"Rămăsesem nemișcată în tot acest timp. Telecomanda încă era în mâna mea dreaptă, iar ceașca de cafea în aceeași mână și în aceeași poziție, de parcă timpul se oprise în loc sau paralizasem pur și simplu de frică. În momentul în care am vrut să mă ridic pentru a ieși din casă, un pahar s-a înfipt în fruntea mea. Paharul se spărsese la contactul cu capul meu și un ciob a rămas adânc înfipt între ochii mei.

Am căzut înapoi pe canapea. Simțeam sângele fierbinte cum se scurgea pe fața mea. Am rămas nemișcată, pentru a nu mai provoca furia forței invizibile care mă tortura.

După câteva momente, s-au stins luminile și s- a făcut liniște, o liniște înfricoșătoare care nu prezicea nimic bun. Am simțit un miros ciudat și înțepător, atât de înțepător că mi-au dat lacrimile. O lumină roșie a apărut în fața mea. Avea forma unei uși. Puteam vedea dincolo de acea ușă roșie. Era Aleea Lacrimilor. Nu știam dacă trebuia să trec prin acea ușă pentru a ajunge pe alee sau dacă pur și simplu trebuia să fug din casa mea.

Am făcut câțiva pași spre ușa casei mele, trebuia să fug de acolo. O voce puternică s-a auzit în spatele meu. Am paralizat de teamă. Corpul meu refuza să mă mai asculte. Picioarele nu voiau să se mai niște, de parcă erau lipite de gresie. Cu o forță incredibilă mi-am întors capul, pentru a vedea cine era în spatele meu. O lumină puternică m-a făcut să închid ochii. Vocea a început să răsune din nou în toată încăperea.".

Telefon

Mesaj

Romelia Lungu

Anuleaza
146
ID: 2055108

Romelia Lungu
Vezi toate anunturile
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Romelia Lungu

Vezi toate anunturile
ID: 2055108
146
Raporteaza

Anunturile similare