Masaj şi Recuperare Medicală !
Constanta, Medgidia
10-06-2018
Pret50 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Terapeut specializat/ licentiat in medicina generala si modelare corporala sportiva,  Reflexoterapie si Masaj somatic, practicant cu 13 ani de experienta, efectueaza la domiciliul dumneavoastra:

-Masaj somatic Suedez, in scop de relaxare,  recuperare dupa efort, antistress, (sau terapeutic, cu recomandare medicala), cu preturi intre 30-60 lei/sedinta (feminin) si 50-100 lei/sedinta (masculin). Pretul difera in functie de nivelul efortului fizic necesar efectuarii terapiei si de conditiile de lucru (ambient, . . . Etc).
-Masaj reflexogen-plantar (pe talpi)=Reflexoterapie, la pretul de 30 lei/sedinta (aprox 30 min).

Trebuie stiut ca masajul insasi, (singura terapie placuta si total regeneranta), are si efect anticelulitic, prin mecanismul de reglare generala a organismului si detoxifiere.
Indiferent care este scopul final (modelare corporala, tonifiere, relaxare, refacere. . .), prin efectul generat de manevrele terapeutice complexe caracteristice, masajul optimizeaza functionalitatea organismului, asigurand o sanatate sporita si un tonus deosebit.

Contraindicatii:
-Toate bolile infectioase sau transmisibile, permanente ori temporare, incompatibile cu aceste terapii, din punct de vedere medical : - TBC, boli degenerative grave, boli cardiovasculare grave, boli neuropsihice grave, cancer, traumatisme postoperatorii recente, boli de piele, ( negi, piele deteriorata, inflamata sau iritata, herpes, eczeme, contuzii etc), si in toate situatiile care nu au aviz medical favorabil.
ATENTIE: Se recomanda AVIZ MEDICAL, din care sa rezulte clar, ca nu exista contraindicatie medicala, pentru a beneficia terapia respectiva, iar nerespectarea deciziei medicale, presupune asumarea consecintelor de catre persoana in cauza.
Este recomandata o informare generala despre aceste terapii, in orice caz.
  Prima programare, necesita acont 20 lei.   Nu raspund la mail, doar telefonic sau sms.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 3847

0727673644
Suna Trimite SMS Anuleaza
432
ID: 1896849

Utilizatorul 3847
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1896849
432
Raporteaza

Anunturile similare