Metode inovatoare pentru a stimula dezvoltarea senzorială a copilulului tău
Arges , Curtea de Arges
23-05-2023
1 Lei
  • Oferit de Companie

Ești în căutarea unor metode inovatoare și captivante pentru a stimula dezvoltarea senzorială a copilului tău? Editura Diana îți oferă soluții creative și educaționale, menite să îi ofere micuțului tău o experiență de învățare fascinantă.
Cu gama noastră de jocuri interactive, vom captiva atenția copilului tău și îl vom încuraja să descopere lumea într-un mod senzorial. Stimularea tactilă și stimularea auditivă sunt două aspecte esențiale în dezvoltarea sa, iar noi am ales activități care să se concentreze exact pe aceste aspecte.
Acestea sunt special concepute pentru a oferi o gamă largă de experiențe tactile. Jocurile lor sunt texturate sau prevăzute cu elemente tactile, astfel încât copilul să simtă diferite structuri și să exploreze cu degetele. Fiecare joc este o aventură senzorială unică!
Învață prin experiență și bucură-te de fiecare moment de descoperire al micuțului tău. Achiziționează acum cărțile noastre și fă parte din aventura senzorială a copilăriei!
Pentru mai multe informații și pentru a explora întreaga noastră gamă de jocuri de dezvoltare senzorială, vizitează site-ul nostru www.edituradiana.ro. Dezvoltarea senzorială a copilului tău începe aici, cu Editura Diana!
https://www.edituradiana.ro/stimulare-si-dezvoltare-senzoriala.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 23616

0755033374
Suna Trimite SMS Anuleaza
73
ID: 2054401

Utilizatorul 23616
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile similare

ID: 2054401
73
Raporteaza