Modul RECEIVER AUDIO receptor Bluetooth 50 auto mufe rca jack usb AUX universal
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
26-12-2023
Pret60 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Nou

In Bucuresti, predare personala in zona Unirii / Tineretului - inclusiv in weekend sau Victoriei / Piata Presei - in anumite zile;
Cost livrare prin curier:
20 lei - daca doriti plata ramburs sau
10 lei - daca faceti plata integrala in avans ( cont bancar / revolut )


Acest receptor audio bluetooth va ofera posibilitatea de a va transforma sistemul audio al masinii sau sistemul Hi-Fi de acasa, intr-unul ce permite redarea muzicii preferate prin intermediul conexiunii bluetooth.

Receptorul audio Bluetooth este foarte usor de utilizat. Conectati receptorul Bluetooth la sistemul audio in portul AUX prin mufa jack 3.5 sau adaptorul RCA si setati intrarea AUX din meniu. Alimentarea receptorului trebuie facuta prin USB ( puteti folosi un incarcator de telefon, de preferat de 2A ). Apoi stabiliti conexiunea Bluetooth cu receptorul Bluetooth ( din telefon va conectati prin bluetooth la jierui-bt 590 ).

Este un mod simplu si confortabil de a va bucura de muzica cu o calitate crescuta a sunetului.

Ofera o calitate a sunetului remarcabila, fara intreruperi sau intarzieri. Este dispozitivul perfect pentru a receptiona streaming audio de pe telefon / tableta / laptop sau orice alt dispozitiv cu bluetooth si al reda pe sistemul audio al masinii, home cinema, combina muzicala, boxe, casti, etc.
Acest produs este universal si poate fi folosit pe toate modelele auto, in functie de interfata acceptata ( Jack 3.5 sau RCA ). Dispozitivul poate fi folosit pt a asculta muzica transmisa de telefonul / tableta voastra. Nu are functia de carkit.

Caracteristici:.
Lungime totala: ~ 20cm
Culoare: Negru
Material: plastic
Nume Bluetooth: jierui-bt 590
Versiune Bluetooth: 5.0
Alimentare USB

Continutul pachetului:
1 x Cablu audio Bluetooth AUX
1 x Adaptor JACK > RCA.

Telefon

Mesaj

Inite

0756011738
Suna Trimite SMS Anuleaza
236
ID: 2046226

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2046226
236
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Inite

Anunturile similare