MOTOR DE BARCA SUZUKI DF 25
Arges, pitesti
25-06-2015
Pret3.574 Euro

Inginerii de la Suzuki au talentul de a aduce putere mare din design-uri compacte si usoare si cel mai bun exemplu in acest sens este Suzuki DF 25. Cu o greutate redusa, acest motor de barca a fost conceput pentru posesori de barci si pescari in cautarea unui output mare al puterii dintr-un motor compact si usor. Curat si economic, Suzuki DF 25 se conformeaza standardelor privind emisiile EURO 1 si in acelasi timp ofera o economie de combustibil superioara oricarui alt model.

Usor de operat, Suzuki DF 25 este dotat cu trasaturi user-friendly. Un sistem de aprindere CDI digital ofera un timing al aprinderii optim si o scanteie puternica, facand pornirea usoara si de incredere. Maneta de schimbare a vitezelor este localizata in fata motorului asadar nu exista necesitatea sa va aplecati in lateral pentru a schimba viteza.

Usor de intretinut, verificarea si schimbarea uleiului este mai usoara ca niciodata de vreme ce joja si filtrul sunt accesibile fara sa fie nevoie sa indepartati capacul lateral. Suzuki DF25 incorporeaza de asemenea un separator de apa pentru a preveni apa sa intre in sistemul de alimentare. Iar daca aveti nevoie sa lucrati la componentele motorului, capacele laterale se indeparteaza cu usurinta pentru acces usor.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
87
ID: 1514429

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1514429
87
Raporteaza