Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
MyCanvas Ploieti Tablouri canvas personalizate
Prahova , Ploiesti
25-02-2019
100 Lei
  • Starea produsului Nou
  • Oferit de Persoana fizica

Blog
myCanvas Ploiești | Tablouri canvas personalizate

myCanvas Ploiești este un producător local de tablouri personalizate și fototapet adeziv, efectuate pe o pânză canvas de o calitate superioară. Materialul este asemănator, diferența constituind-o suprafața inferioară, acolo unde fototapetul are in plus un adeziv, apropiat autocolantului din hârtie sau polipropilenă, dar datorită grosimii canvas-ului, acesta devine mult mai maleabil si mai usor de montat, diminuându-se șansele de apariție a bulelor de aer sau a cutelor.


Canvas-ul folosit (asemănător cu materialul folosit la pictura clasică) este compus dintr-o țesatură fină de bumbac, cu o grosime uimitoare( 550 microni), densitate 420GSM, cu un ph neutru care oferă o claritate excelentă a imaginii si o gradare optimă a culorilor. Aspectul mat, tratat pentru rezistența la apă, non-toxic și care nu emană substanțe dăunătoare face din acest canvas 100% un material deosebit, rezistent și durabil până la 10 ani.

Calitatea canvas-ului este dublată de tehnologie. Imprimarea se face pe o stație de imprimare Epson, de ultimă generație, capabilă sa evidențieze cele mai fine detalii. Cerneala eco-solvent friendly ajută la o imprimare remarcabilă a culorilor, intensă, rezistentă și luminoasă. Print-ul este rezistent la radiațiile UV, apă și zgârieturi și foarte important: nu emană substanțe nocive (VOC- volatil organic components).
În cazul tablourilor, canvas-ul este aplicat pe un șasiu din lemn de esență moale , tratat , foarte bine uscat, prevăzut cu fante pentru pene și ranforsate după caz.
Livrarea o efectuăm in maxim 5 zile de la confirmarea comenzii, toate tablourile sunt infoliate cu folie stretch, colțare de 40mm din carton presat, folie cu bule și sunt însoțite de instrucțiuni de montaj (în cazul tablourilor multicanvas).


Ne ocupăm de personalizarea celor 15.000 de imagini din portofoliu, exact după necesitățile dumneavoastră: ajustăm dimensiunile, numărul de tablouri, aplicăm texte speciale, logo companie și revenim cu propunerea finală pentru imprimare. Respectăm foarte mult ceea ce facem și de aceea ne-am luat angajamentul sa răspundem la solicitări, întotdeauna în maxim 24h.
Sunt situații în care aveți cereri speciale cu privire la imagini: Tablouri de familie, imagini de la evenimente speciale, vacanțe de neuitat. Efectuăm colaje și print-uri de mari dimensiuni pe baza imaginilor trimise de dumneavoastră la office@mycanvas.ro . Atenție ca imaginile să fie de o foarte bună calitate (de preferat făcute de un fotograf cu un aparat profesional). Ca și standard, avem nevoie de o rezoluție de minim 5000px si 300dpi.În cazul în care nu regăsiți la noi pe site-ul https://mycanvas.ro nici o imagine, puteți sa ne trimiteți un email sau un mesaj pe pagina noastră de facebook.com/myCanvasRomania cu o imagine asemănătoare celei care o doriți, sau cu o simplă descriere. In maxim 24h revenim cu o propunere.
Beneficiem de o versatilitate mare a dimensiunilor. Astfel, latura mică a tabloului sau fototapetului poate fi de 150cm, iar latura mare de până la 2m în cazul tablourilor (probabilitatea ca rama să flambeze fiind foarte după această dimensiune) și 30 metri în cazul fototapetului.

Bonus: În cazul in care, v-ați „plictisit” de imaginea aleasă pentru tabloul deja achiziționat, puteți să ne contactați și putem reface pe aceeași ramă un alt imprimeu. Ne trimiteți ramele, refacem tabloul și beneficiați de un discount considerabil în funcție de dimensiune și transport.vă așteaptăm cu drag,
echipa myCanvas Ploiești.
Tablouri canvas personalizate.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 5947

0721929343
Suna Trimite SMS Anuleaza
392
ID: 1956707

Utilizatorul 5947
07xx - AFISEAZA
Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile similare

ID: 1956707
392
Raporteaza