Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
New Bioptron Fullerene Filters Nanophotonic generator of hyperpolarized
Constanta , Constanta
24-11-2019
Livrare cu verificare colet
315 Euro
  • Starea produsului Nou
  • Oferit de Persoana fizica

Hiperpolarizarea luminii medicale BIOPTRON este o nouă caracteristică revoluționară care ne-a permis să modificăm tehnologia luminii BIOPTRON cu ajutorul moleculei extraordinare C60, cunoscută sub numele de fulleren. Ceea ce a început ca un proiect de astrochimie, concentrându-se pe analiza structurii spațiului și a corpurilor celeste din univers, a condus la o descoperire majoră în chimia carbonului prin descoperirea unei a treia și noile forme alotropice de carbon elemental în natură - fullerenul fascinant C60 (celelalte două forme fiind grafitul și diamantul). Această descoperire serendipită a fullerenului, acordată de Premiul Nobel pentru chimie din 1996, a declanșat un nou domeniu de cercetare axat pe nanostructurile de carbon care introduc lumea la noi nanomateriale simetrice, deschizând astfel un nou capitol al nanotehnologiei și nanomedicinei. Există mai multe dimensiuni ale ceea ce a ajuns să fie cunoscut sub numele de buckyballs (molecule fullerene) care diferă în numărul de atomi de carbon, dar structura cel mai frecvent studiată are 60 de atomi, de unde și numele C60.
Proprietățile extraordinare ale moleculei C60 sunt derivate din structura sa unică și destul de spectaculoasă. C60 este aranjat într-un model de 20 de hexagone și 12 pentagoane care se pot înclina și în cele din urmă se închid pentru a forma o cușcă goală (formă poliedristică). Fullerenul este singura moleculă a unui singur element pentru a forma o cușcă sferică. Este, de asemenea, obiectul cel mai masiv și complex în care a fost observat comportamentul dualității particulelor de undă. C60 prezintă aceeași dualitate cuantică a particulelor de undă ca fotoni ai luminii (se poate comporta ca un val electromagnetic sau ca o particulă). Este deosebit de stabilă și rezistentă la radioactivitate și coroziune chimică. Acceptă cu lăcomie electroni, dar nu este reticent să le elibereze. Studiul acestor proprietăți extraordinare de fulleren a determinat oamenii de știință și inginerii să se gândească la multiplele aplicații pe care molecula le-ar putea avea (de exemplu, noi tratamente pentru cancer, bacterii, virusi, etc.)
Inspirat de caracteristicile optice fenomenale ale moleculelor fullerene și de înțelegerea biologiei vieții, noi, cei de la Zepter, am creat și am patentat un filtru nanophotonic fulleren capabil să producă lumină BIOPTRON hiperpolarizată, o tehnologie de lumină revoluționară.
Filtrul nostru nanofotonic acționează ca un generator nanofotonic de lumină hiperpolarizată, transformând lumina verticală polarizată liniară într-o nouă formă de lumină definită de simetria icosaedru - aceeași simetrie ca și moleculele fullerene.
BIOPTRON Hyperpolarized Light promovează micro-circulația și stimularea celulelor bio îmbunătățind sistemul de apărare al corpului. Are un efect pozitiv și de lungă durată nu numai asupra zonei tratate, dar și asupra întregului corp.
Exista 3 tipuri de lentile, de 11 cm pentru Bioptron Pro.1, de 5 cm pentru Bioptron MedAll, de 4 cm pentru Bioptron Compact III.
Noul filtru Bioptron schimbă tot ce știai despre terapia cu luminăCE LEGĂTURĂ ARE FULERENE C60 CU BIOPTRON?
Totul a pornit de la faptul că molecula Fulerene C60 are o structură similară fotonilor de lumină, în sensul că, la fel ca lumina, prezintă o dualitate: se poate comporta atât ca particulă individuală, cât și ca undă electromagnetică.
Astfel, inspirați de proprietățile atipice ale moleculelor Fulerene, cercetătorii Zepter au creat și au patentat un filtru special nano-fotonic pentru Bioptron, bazat pe această moleculă. Scopul lui: să preia lumina polarizată și să o transforme, trecând-o prin filtrul nano-fotonic, într-o nouă formă de lumină, cu aceeași simetrie pe care o au moleculele Fulerene.
În termeni cât se poate de empirici și de ne-științifici, lumina polarizată trece prin această lentilă specială, care o ordonează perfect pentru a avea un efect chiar mai profund decât înainte.

Telefon

Mesaj

Danut

0721803142
Suna Trimite SMS Anuleaza
145
ID: 1999433

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile utilizatorului Danut

Anunturile similare

ID: 1999433
145
Raporteaza
info-part-section

Mica Publicitate.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe Mica Publicitate.ro anunturi gratuite interesante din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe Mica Publicitate.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.

Anunturi pe judete:

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti - Ilfov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea

Cautari frecvente:

Dacia Vand maimute capucin Strung Rulota Reparatii injectoare Diagnoza auto Matrimoniale telegraf Apartament Teren Motocultor Aro Tractor Bmw Maimute capucin A Contabilitate Petarde Locuri de munca Remorca Casa