Optimizare SEO Timisoara promovare site
Timis, Timisoara
01-04-2022
Pret1.000 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Optimizare SEO Timisoara este un grup de servicii destinate site-ului dvs. Pentru ca website-ul sa functioneze, adica sa va aduca beneficii si sa lucreze pentru dvs va trebui sa-l optimizati. Sunt sigur ca sintagma de optimizare SEO va este deja cunoscuta, poate chiar prea mult. Vreau sa spun ca ati primit deja suficiente e-mailuri cu oferte de acest gen.

Insa daca simtiti ca aveti un site care nu lucreaza la capacitatea lui ar trebui sa va ganditi ca poate chiar aveti nevoie de servicii SEO. Acestea sunt intr-adevar folositoare si va pot promova afacerea, serviciul, continutul din site. La fel, daca urmariti ca site-ul sa fie dezvoltat, va trebui ca tot ceea ce este in el sa se puna de acord cu noul continut pe care-l introduceti. Si astfel, conceptul de administrarea al unui site are deja o alta valoare.

Principalele servicii oferite
Editare, corectare implementare de metataguri, dupa caz. Asta inseamna ca aceste mici bucatele de cod sursa vor trebui sincronizate cu continutul de facto al site-ului. Metatagul este unul din principalele elemente pe care le verifica un motor de cautare, indiferent ca acesta se numeste Google, Bing, Yandex sau oricare altul…
Optimizarea continutului existent, respectiv punerea lui in acord cu obiectivul site-ului. Concret, continut optimizat SEO, corectura text propriu-zis si remediere erori cod sursa.
Creare de continut nou, adica dezvoltarea site-ului in directia stabilita. Ce inseamna continut nou? In principal texte si imagini. Introducerea de atribute care sa faca din noul continut un motor de promovare. Retineti ca doar printr-o improspatare permanenta si o aducere la zi continua va puteti detasa de concurenta.
Servicii integrate de web design si SEO
Administrarea site-ului sub aspectele tehnice. Respectiv modificari de sripturi, plugin-uri, chiar si amanuntele de SEO. Cei de la Google mai fac din cand in cand tot felul de modificari.
Implementarea de continut util pentru promovarea pe plan local.
Administrarea conturilor sociale. Postez regulat subiecte care se incadreaza in tematica dvs
Servicii de e-mail marketing cu rapoarte despre situatia mesajelor trimise de dvs. Adica nu este suficient sa trimiti mesaje de promovare a serviciilor. Trebuie ca acestea sa nu ajunga in sectiunea de spam a destinatarului. Sa aveti o evidenta cu cine va citeste e-mailul, cine deschide linkurile din acesta. Avand aceste informatii veti putea sa va adaptati in orice moment strategia de marketing.
Freelancer vs agentie SEO
Desigur, ati putea sa puneti intrebarea: de ce sa lucrez cu un freelancer si nu cu o agentie de marketing. Raspunsul meu este ca puteti obtine rezultate la fel de bune (sau la fel de proaste) cu oricare din aceste doua optiuni. Pana laurma totul depinde de chimia dintre client si prestator.

Site-ul meu in care va prezint servicii de optimizare SEO este https://www.789.ro
Un portofoliu gasiti la https://www.789.ro/portofoliu-web-design-seo-social/
Cine sunt eu si cum am intrat in lumea celor care se ocupa cu web design si mai apoi de SEO gasiti la adresa https://www.789.ro/blog/despre/.

Telefon

Mesaj

Matei

0727859777
Suna Trimite SMS Anuleaza
498
ID: 2023716

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2023716
498
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Matei

Anunturile similare