Otopeni Odai, duplex cu finisaje exceptionale
Ilfov, Otopeni
16-02-2017
Pret110.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Vila de vanzare in Otopeni, zona Odaile.
Multi dintre noi doresc sa achizitioneze o casa, mai departe de zogomotul strazii, dar in acelasi timp aproape de Bucuresti. Daca este si la un raport calitate pret excelent, cu atat mai bine!
Pentru tine, cumparatorule a fost gandita si construita aceasta proprietate! Reprezinta echilibrul perfect intre utilul necesar zilnic si maximul pe care toti ni-l dorim. De la suprafata de teren de 250mp, suficienta pentru activitati, dar inca neimpovaratoare cu treburile prin curte, la impartirea camerelor cu dormitoarele la etaj, fiecare cu balconul sau si biroul si livingul la parter. De la terasa acoperita cu pergola(probabil in viitor chiar cu vegetatie, daca doriti), la curtea care poate adaposti doua masini, dar fara a impiedica pamantul sa respire si iarba sa creasca...
Este o casa facuta cu suflet, cu materiale de calitate, o casa care imi place mult.
Mai putem discuta despre incalzirea in pardoseala, la parter, pardoseala care urmeaza sa fie acoperita cu rasina epoxidica. Peretii bailor sunt acoperiti de placi de sticla, un design pe cat de simplu, pe atat de modern si de senzual.
De la usa principala, odata intrati in casa pe partea stanga este un dormitor/birou cu baie proprie si inca o bair de serviciu. Pe partea dreapta sunt bucataria, o camera de depozitare sub scara(poate adaposti masina de spalat), scara, iar in fata livingul de 26mp, luminos, cu geamuri de sus pana jos. Din living se poate iesi pe terasa din spate.
La etaj, odata urcate scarile regasim un hol, iar din acest hol pe dreapta doua dormitoare, fiecare cu balconul sau, in fata o baie cu cabina de dus, iar in partea stanga domitorul matrimonial cu dressing, baie si balcon proprii.
Va invit cu cea mai mare placere sa o vedeti, nu veti regreta. Pentru alte detalii contactati-ma!

Vila duplex de Vanzare in zona Odaile - Odaile, reper Matei Basarab, avand cinci camere, 3 dormitoare, suprafata totala construita 184 mp, suprafata utila 144 mp si suprafata teren 250 mp. Deschiderea este de 12 ml. Imobilul are amprenta 100 mp, curtea individuala libera 150 mp. Are structura din beton , este construita in anul 2016, renovat , constructie din caramida porotherm, beton armat, alte, avand 3 bai, 1 bucatarii si 3 balcoane. Dotari : acoperis: tabla; bucatarie: inchisa; calorifere: otel; ferestre casa: term. pvc; incalzire casa: centrala termica, incalzire pardoseala; izolatii termice: exterior, interior; mobilat: nemobilat; pereti: faianta, lavabil; plansee: beton armat; podele: parchet, gresie; structura casa: beton; tip curte: individuala. Pretabil locuinta. ID intern: IP0169.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
253
ID: 1614713

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1614713
253
Raporteaza

Anunturile similare