Quantum Club Residence Vila Duplex Sistem Smart Home integrat 280 mp Curte
Ilfov, Berceni, Zona: Sud
17-08-2021
Pret150.000 Euro

Negociabil

  • Oferit de Persoana fizica
  • Suprafata utila 128
  • Suprafata Teren 358
  • An de constructie Dupa 2000
  • Stadiul constructiei In constructie
  • Facilitati 2+ bai
  • Facilitati Aer conditiona
  • Facilitati Centrala termica
  • Facilitati Izolatie termica
  • Facilitati Alimentare apa
  • Facilitati Canalizare
  • Facilitati Gaze
  • Facilitati Fosa septica
  • Facilitati Curte amenajata
  • Facilitati Porti electrice
  • Mobilat/Utilat Nemobilat/Neutilat
  • Numar bai 3+

Ansamblul imobiliar dispune de o pozitie excelenta, acesta fiind amplasat la intrarea in comuna Vidra cu deschidere stradala la Drumul Judetean aproape de granita cu Comuna Berceni, o zona foarte frumoasa care abunda in locuinte tip vila, o comunitate excelenta formata in ultima perioada poate si datoria investitiilor majore in infrastructura si cai de acces moderne.

Localizarea proiectului imobiliar este la granita dintre Comuna Berceni si Comuna Vidra, judetul llfov, la o distanta aproximativa de 12 km fata de intersectia cu Centura Capitalei si la doar 10 min de mers cu masina pana in Sectorul 4, Bucuresti.

Strada principala interioara, care strabate proiectul de la un capat la altul, va avea o latime de 11 metri liniari conform Planului Urbanistic Zonal, din care 8 metri liniari sunt carosabil cu doua benzi de circulatie, dar aici includem si pistele de biciclete, iar 3 metri liniari sunt prevazuti pentru trotuare ample, cate un trotuar de 1.5 metri liniari latime pe fiecare latura.

Ansamblul imobiliar dispune de o pozitie excelenta, acesta fiind amplasat la intrarea in comuna Vidra cu deschidere stradala la Drumul Judetean aproape de granita cu Comuna Berceni, o zona foarte frumoasa care abunda in locuinte tip vila, o comunitate excelenta formata in ultima perioada poate si datoria investitiilor majore in infrastructura si cai de acces moderne.

Au in componenta 4 camere, dispuse astfel: la parter, un living generos cu dining si terasa exterioara, unde se regaseste un alt loc pentru servit masa; bucatarie inchisa cu acces rapid in living, dar si in terasa imobilului; spatii pentru depozitare si grup sanitar de serviciu, iar etajul este compartimentat in 3 dormitoare ample, insotite de balcoane generoase, spatii de depozitare si doua bai, una fiind matrimoniala.

Toate imobilele din cadrul proiectului dispun de sistemele Smart Home, produse de catre compania Google, numite Google Smart Hub, cu ajutorul carora va este permis controlul facil al unor functii importante ale noii dumneavoastra locuinte, chiar si de la distanta.

Suprafata totala construita de care dispune un imobil este de 160 mp, aici fiind incluse balcoanele si terasele, iar suprafata utila a unui imobil este de 128 mp. Terenul aferent fiecarui imobil este de 358 mp iar 280 mp raman curte libera.

Constructia este o structura de tip cadre, stalpi si grinzi de beton armat, iar planseele sunt de tip placa, cu peretii exteriori si interiori dintre unitati din blocuri de zidarie termoizolanta Ytong;

Izolatia exterioara a constructiei este realizata din termosistem cu polistiren grafitat si vata minerala bazaltica pe zonele cu fatade ventilate peste care se va aplica elementele de fatada ventila sau elemnetele de decor;

Constructia are un acoperis tip terasa necirculabila compusa din: termoizolatie de inalta densitate care este realizata din 2 straturi de polistiren a cate 10 cm fiecare si membrane PVC termosudabile;

Centrala termica folosita este Immergas sau Ariston in condensatie, conform standardelor in vigoare, de 24 kw pentru fiecare imobil in parte.

Incalzirea in unitatile locative este realizata prin pardoseala in toate camerele si controlata separat, iar in bai sunt montate si calorifere port-prosop;

Parchet stratificat – special pentru incalzirea in pardoseala;

Aer conditionat rezidential, HYUNDAI HTAC-12CHSD, 12000 Btu/h, A++, asigura racirea, inclazirea, purificarea aerului, ventilarea, umidificarea si dezumidificarea intr-o singura unitate.

Tamplaria PVC folosita trebuie definita ca un sistem de tamplarie al viitorului deoarece noua fereastra Salamander BluEvolution 82 cu profil drept de 82 mm si 6 camere de izolare foloseste geam tripan si feronerie Roto,manere Sekustic si are o protectie fonica de pana la 47 decibeli.
Pretul de lista oficial pentru un imobil complet finisat dotat si echipat conform celor descrise mai sus este de 150.000 euro plus TVA.

Telefon

Mesaj

Miclaus Madalin

0726863405
Suna Trimite SMS Anuleaza
375
ID: 2022142

Miclaus Madalin
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Miclaus Madalin

Vezi toate anunturile
ID: 2022142
375
Raporteaza

Anunturile similare