Panou Radiant Ceramic cu Termostat TCMRA 500W
Iasi, Iasi
19-11-2020
Livrare cu verificare colet
Pret891 Lei
  • Oferit de Companie
  • Starea produsului Nou

Descriere
Producator Teploceramic
Garantie Panou 5 Ani
Garantie Termostat 2 ani
Putere Calorica 500 Watt
Suprafata incalzita (h=2,5 m) 10 mp
Dimensiuni 600х600х15 мм
Pentru a vedea si alte produse de acest tip, viziteaza www.optimclima.ro!

Principiul de functionare a Panoului Radiant Ceramic:

Un panou ceramic este format din trei componente principale:
– un corp metalic
– un incalzitor
– o placa ceramica.
Incalzitorul incalzeste ceramica, care la randul sau incalzeste camera si obiectele din camera cu caldura prin infrarosu. Datorita principiului de functionare in infrarosu, incaperea retine mai multa caldura un timp mai indelungat, incalzitorul se aprinde mai rar si astfel economiseste energie electrica.
Incalzirea prin convectie incalzeste aerul, masele de aer cald se ridica, masele de aer rece coboara, temperatura la tavan este mai mare decat la nivelul omului. In concluzie: va este frig, dar sub tavan se depoziteaza tot aerul cald. Aerul, datorita proprietatilor sale, se raceste rapid si convectorul trebuie pornit frecvent pentru a mentine camera calda. In plus, aerul cald iese prin sistemul de ventilatie , asta inseamna 25% din energie electrica irosita.

Avantajele Termostatului incorporat pe Panoul Radiant Ceramic cu Termostat TCM-RA 500WPanou Ceramic cu Termostat TCM-RA 500W
Panoul Ceramic TCM-RA 500W este o combinatie de design rafinat si o gama de culori cu functii de control al temperaturii. Panoul are un termostat incorporat ce va permite sa controlati temperatura in:
– Camera: Un senzor extern, inregistreaza temperatura curenta, o compara cu cea pe care ati setat-o pe termostat si daca se potrivesc, opreste functionarea panoului. Daca nu, panoul continua sa incalzeasca camera pana la nivelul setat pe termostat. Temperatura aerului poate fi setata de la 5 gr C pana la 35 gr C.
– Panou: Senzorul intern inregistreaza temperatura curenta de incalzire a partii frontale a panoului, o compara cu cea pe care ati setat-o pe termostat si daca se potrivesc, opreste functionarea panoului. Daca nu, panoul continua sa se incalzeasca. Temperatura panoului poate fi setata de a 40 gr C pana la 95 gr C. Impreuna cu termostatul incorporat de pe Panoul Ceramic TCM-Ra 500W, dispare nevoia de a achizitiona un termostat extern (potrivit pentru solutii complexe unde sunt instalate mai mult de 2 panouri intr-o singura camera).

Pentru a citi mai multe despre acest panou radiant, viziteaza pagina produsului: https://optimclima.ro/produs/panou-radiant-ceramic-cu-termostat-tcm-ra-500w/.

Telefon

Mesaj

Oana Optim Clima

0770721565
Suna Trimite SMS Anuleaza
364
ID: 2013776

Oana Optim Clima
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Oana Optim Clima

Vezi toate anunturile
ID: 2013776
364
Raporteaza

Anunturile similare