Panou radiant hybrid TCHRA750 Teploceramic cu termostat
Bihor, Oradea
15-03-2021
Livrare cu verificare colet
Pret1.025 Lei
  • Oferit de Companie
  • Starea produsului Nou

Panou radiant hybrid ceramic, cu incalzire prin convectie si infrarosu.
Putere termica: 750 W
Suprafata incalzita (h=2.5m): 15 mp
Volum incalzit: 38 mc
Convectie: 50%
Garantie termostat: 2 ani
Temperatura de suprafata: 90 gr C
Pentru a incalzi o suprafata de pana la 15 mp, folositi un panou radiant hybrid TCH 750 Teploceramic, un incalzitor de ceramica simplu si fiabil, cu un pret scazut. Cu ajutorul sau, puteti sa incalziti usor o camera si sa mentineti caldura pentru un timp indelungat, la costuri minime.
Un panou radiant sigur si fiabil, acesta poate fi instalat in dormitoare, camere pentru copii, bucatarie, bai etc. De asemeni, acesta poate fi folosit in spatii nerezidentiale, precum magazine, cafenele, spitale sau scoli.

Panoul foloseste radiatii cu infrarosii pentru a incalzi camera in care se afla si obiectele din aceasta. El nu incalzeste doar aerul, uscandu-l. Ca urmare a acestei actiuni, aerul va ramane proaspat, iar caldura este distribuita uniform, indiferent de prezenta obstacolelor.

Printre avantajele incalzirii cu infrarosu, aducem aminte:

Consum de energie controlat: desi este actionat mecanic, si nu prin intermediul unui termostat, acest panou radiant hybrid poate pastra caldura pana la o ora jumatate, datorita materialului ceramic din care este facut. Astfel, dumneavoastra puteti sa il opriti atunci cand simtiti ca camera s-a incalzit suficient, iar el va continua sa dea caldura pentru o perioada indelungata.
Durata de viata ridicata si siguranta sporita: cu o durata de viata de 30 de ani, acest model de panou radiant are o garantie de 5 ani din partea producatorului. El nu necesita ingrijire speciala sau revizii periodice, fiind usor de depozitat atunci cand nu aveti nevoie de el. Panourile radiante imita caldura ce ne inconjoara, dand o senzatie placuta, de mangaiere, fara a frige. Desi pot atinge o temperatura de suprafata de 90 gr C, ele nu sunt periculoase daca sunt atinse.
Efect asupra circulatiei sangvine: panourile radiante cu infrarosu sunt recunoscute pentru efectele benefice ale circulatiei sangelui. Acestea ajuta persoanele hipotensive, cele care sufera de astm bronsic, afectiuni reumatice sau afectiuni ale pielii. Fiind un tip de caldura ce nu produce igrasie, incaperea in care acestea se afla are un aer curat si ofera un confort termic ridicat. De asemeni, acestea nu fac zgomot.
Randament ridicat: un panou radiant hybrid incalzeste pana la 38 metri cubi si 15 metri patrati cu doar 750 W. Astfel, ele sunt avantajoase in incaperile mari, pentru incalzirea carora, in mod normal, ar fi nevoie de mult consum de energie.
Design-ul modern le ajuta sa se integreze perfect in orice decor, acestea putand fi puse pe picioruse (care poate fi furnizat la cerere, contra cost) sau pe perete, aratand ca un tablou. Astfel, camera devine eleganta, incalzindu-se, in acelasi timp, intr-un mod sanatos, economic si ecologic.

Telefon

Mesaj

Ecoterm Optim Clima SRL

0770721565
Suna Trimite SMS Anuleaza
362
ID: 2016698

Ecoterm Optim Clima SRL
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Ecoterm Optim Clima SRL

Vezi toate anunturile
ID: 2016698
362
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Ecoterm Optim Clima SRL

Anunturile similare