Panou Radiant Udens 700W Renasterea
Iasi, Iasi
19-11-2020
Pret1.500 Lei
  • Oferit de Companie
  • Starea produsului Nou

STIATI CA?

– Panourile radiante sunt folosite la incalzire pe statiile spatiale. Datorita faptului ca in spatiu nu exista aer, metoda de incalzire prin convectie nu functioneaza.
– Radiatiile infrarosii pot patrunde in profunzime pana la o distanta de 4cm sub piele, actionand asupra corpului la nivel celular.
– Razele infrarosii sunt folosite in scop medical pentru a imbunatati circulatia sangelui si cresterea metabolismului, dar acestea au si efect anti-inflamator.
– Radiatiile infrarosii ajuta la diminuarea insomniei si contribuie la obtinerea unui somn linistit si odihnitor.
– Razele infrarosii determina o imbunatatire a circulatiei capilare si are efecte benefice asupra zonelor ischemice, ajutand la alimentarea mai eficienta a tesuturilor cu oxigen si substante nutritive.
– Saunele cu infrarosii sunt folosite de mult timp in Korea si Japonia in tratamentul bolilor cardiovasculare cronice, in special in abordarea insuficientei cardiace cronice si a afectiunilor arteriale periferice, studiile indicand efecte benefice ale razelor infrarosii asupra endoteliului vaselor de sange si impotriva stresului oxidativ.
– Si sportivii pot profita de descoperirile din acest domeniu, cercetarile din ultimii ani scotand la iveala faptul ca expunerea la radiatii infrarosii cu lungime lunga de unda ajuta la diminuarea oboselii musculare si a leziunilor generate de un efort fizic prea mare asupra organismului.

Nu este suficient sa va concentrati doar pe caracteristicile tehnice ale incalzitoarelor, deoarece calculul fiabil al acestuia depinde direct de pierderea de caldura si de caracteristicile camerei (suprafata, inaltimea tavanului, materialul peretelui, izolatia, tipul de ferestre, numarul peretilor externi etc.).

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, vizitati pagina acestuia: https://optimclima.ro/produs/panou-radiant-uden-s-700w-renasterea/.

Telefon

Mesaj

Oana Optim Clima

0770721565
Suna Trimite SMS Anuleaza
310
ID: 2013783

Oana Optim Clima
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Oana Optim Clima

Vezi toate anunturile
ID: 2013783
310
Raporteaza

Anunturile similare