Panou Radiant Udens CeramoGranit 600W Natali
Iasi, Iasi
21-01-2021
Livrare cu verificare colet
Pret1.130 Lei
  • Oferit de Companie
  • Starea produsului Nou

Producator UDEN-S
Garantie 5 Ani
Putere Calorica 495-577 Watt
Suprafata incalzita (h=2.5m) 10-12 m²
Durata medie exploatare 25 Ani
Panou Radiant Uden-s Ceramo-Granit 600W Natali este o sursa de incalzire ecologica si economica ce incalzeste o incapere de 12 m², cu inaltimea medie de 2,5 m, cu un consum de numai 600 W.
Principiul incalzirii Panoului Radiant Uden-s Ceramo-Granit 600W Natali , este similar cu cel al incalzirii solare. Caldura se propaga pe suprafata peretilor, podelelor si pe diferite corpuri din incapere pe care le incalzesc treptat, iar schimbul reciproc de caldura intre obiectele incalzite, incalzeste si aerul. Datorita acestui proces de incalzire este eliminata umezeala, condensul si igrasia din spatiile incalzite cu panouri radiante.
Panourile Radiante Uden-s functioneaza pe baza de curent electric, emana radiatii cu infrarosu, invizibile ochiului uman, pentru a incalzi corpurile din jurul nostru.
Folosirea panourilor radiante Uden-s ofera mai multe beneficii pentru sanatate decat alternativele prin convectie, contribuind la mentinerea sanatatii organismului si diminuarea unor simptome circulatorii, respiratorii, imunologice sau legate de confortul fizic si psihic. Efectul de incalzire directa asupra oamenilor duce la o circulatie mai buna a sangelui, ceea ce genereaza o incalzire in profunzime a corpului, si nu o incalzire limitata la suprafata ca in cazul incalzirii prin convectie.

Avantaje Panou Radiant Uden-s Ceramo-Granit 600W Natali: Panouri radiante Economice si Eficiente:
Un sistem autonom de incalzire Uden-s, cu calcule corecte de putere termica necesara, functioneaza in medie 5-8 ore pe zi, mentinand o temperatura confortabila, individuala in fiecare camera, cu un consum de energie minim.
Panourile radiante incep sa dea caldura dupa 5 minute de la pornire iar dupa 20 de minute ajung la temperatura de functionare. Datorita acumulatorului de caldura ceramo-granit se racesc la temperatura camerei intr-un interval de timp de pana la 90 minute. In acest timp panourile radiante continua sa emita caldura cu consum zero de energie.
Functionare silentioasa – panourile radiante nu produc zgomot.
Costuri mici la achizitia si montarea panourilor radiante: costurile sunt mult mai mici in comparatie cu instalarea unui sistem clasic de incalzire cu centrala termica si calorifere.
Punerea in functiune a panourilor radiante se face intr-un timp scurt si nu necesita lucrari complexe de constructii si de instalatii.
Panouri radiante cu costuri de intretinere zero.
Panouri radiante cu garantie integrala de 5 ani si 25 de ani de functionare medie.

Telefon

Mesaj

Ecoterm Optim Clima SRL

0770721565
Suna Trimite SMS Anuleaza
408
ID: 2015160

Ecoterm Optim Clima SRL
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Ecoterm Optim Clima SRL

Vezi toate anunturile
ID: 2015160
408
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Ecoterm Optim Clima SRL

Anunturile similare