Panou Radiant Udens Plinta 100W
Constanta, Constanta
25-03-2021
Livrare cu verificare colet
Pret230 Lei
  • Oferit de Companie
  • Starea produsului Nou

Producator UDEN-S
Garantie 5 Ani
Putere Calorica 100 Watt
Suprafata incalzita (h=2.5m) 1-2 m²
Durata medie exploatare 25 Ani
Panou Radiant Uden-s Plinta 100W este un element de incalzire electrica eficient, ce incalzeste o suprafata de 2-3 m² cu o inaltime de 2,5 m. Pintele radiante Uden-s se folosesc intr-un sistem de incalzire principal sau secundar, ca o alternativa suplimentara la un sistem existent. Plinta calda Uden-s se monteaza in principal pe peretele exterior al icaperii(de obicei peretele rece), de-a lungul perimetrului camerei, deasupra plintei existente sau in locul acesteia. Plinta calda arata ca o plinta obisnuita cu o inaltime de 13 centimetri, instalata de-a lungul marginii inferioare a peretelui si incalzeste direct suprafata rece a acestuia.
O Plinta calda este pur si simplu de neinlocuit in camerele din colt si cele din capat, mai ales daca acestea sunt case la sol, cabane, case de vacanta, pensiuni, etc.
Plinta calda este ideala pentru cladirile noi cu peretii umezi si perfecte pentru iubitorii de camere inalte si draperii lungi, unde incalzirea traditionala este pur si simplu ineficienta.
Plintele calde nu au egal in incalzirea lojilor, balcoanelor, serelor, gradinilor de iarna, camerelor cu vitralii panoramice, care sunt din ce in ce mai utilizate in constructii.
Suprafata activa a Panoului Radiant Uden-s 100W nu depaseste temperatura de 85°C, pentru ca posibilitatea atingerii este foarte mare, astfel, acest tip de incalzire este ideal pentru camera copiilor, gradinite, crese, biserici, spitale, etc..
Stiti ce au in comun radiatiile solare si cele infrarosii de la Uden-s? Au acelasi principiu de incalzire! La fel ca si soarele, razele calduroase incalzesc mai intai structurile solide, peretii, podelele, mobilierul si persoana in sine si deja de la ele se incalzeste si aerul din jurul lor. Iar aceasta este cea mai eficienta incalzire, deoarece incalzirea Uden-s nu are nevoie de cazane si conducte pentru a functiona: caldura este transferata direct fara intermediari cu pierderi minime. Prin urmare, te scapa si de circulatia prafului si a aerului uscat, distribuie uniform caldura in incapere, la care sistemele de incalzire cu convectie (cazane, convectoare, incalzire centralizata) nu fac fata.
Aerul cald “se lipeste” de peretii camerei si se ridica incet de-a lungul lor, degajand caldura si creand un fel de perdea termica ce nu permite patrunderea frigului in camera.
Peretii incalziti, cu plinta calda, scapa de excesul de umiditate, degaja mai putina caldura in exterior, iar capacitatea lor de a economisi caldura, creste semnificativ si incep sa radieze ei insisi caldura.
Un sistem autonom de incalzire Uden-s, cu calcule corecte de putere termica necesara, functioneaza in medie 5-8 ore pe zi, mentinand o temperatura confortabila, individuala in fiecare camera, cu un consum de energie minim.
Panourile radiante incep sa dea caldura dupa 5 minute de la pornire iar dupa 20 de minute ajung la temperatura de functionare. Datorita acumulatorului de caldura ceramo-granit se racesc la temperatura camerei intr-un interval de timp de pana la 90 minute. In acest timp panourile radiante continua sa emita caldura cu consum zero de energie.
Veti economisi timp la instalare, deoarece Plinta calda se instaleaza foarte usor: toate elementele sunt usor de asamblat intre ele si se conecteaza la sursa de alimentare printr-un termostat.
Costuri mici la achizitia si montarea panourilor radiante: sunt mult mai mici in comparatie cu instalarea unui sistem clasic de incalzire cu centrala termica si calorifere
Functionare silentioasa: plinta calda nu produce zgomot.
Punerea in functiune a panourilor radiante se face intr-un timp scurt si nu necesita lucrari complexe de constructii si de instalatii.
Panouri radiante cu costuri de intretinere zero.
Panouri radiante cu garantie integrala de 5 ani si 25 de ani de functionare medie.

Telefon

Mesaj

Ecoterm Optim Clima SRL

0770721565
Suna Trimite SMS Anuleaza
455
ID: 2017000

Ecoterm Optim Clima SRL
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Ecoterm Optim Clima SRL

Vezi toate anunturile
ID: 2017000
455
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Ecoterm Optim Clima SRL

Anunturile similare