Participi la filmare și ești plătit! Figurație FILM AMERICAN
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
01-03-2023

NESPECIFICAT


Poți și TU să participi la o filmare, să fii pe set alături de actorii tăi preferați și să apari într-un film! Chiar dacă nu ai experiență sau studii de actorie!

Companiile de producție ale lui KEVIN COSTNER (Territory Pictures) și MORGAN FREEMAN (Revelations Entertainment), împreună cu Big Dreams Entertainment (compania lui Leslie Greif) produc mini-seria "THE GRAY HOUSE”.

FILMĂRILE vor avea loc INTEGRAL ÎN ROMÂNIA, în perioada aprilie-august 2023.

Serviciile de producție vor fi asigurate de CASTEL FILM România, unul dintre cele mai mari studiouri de film din Europa de Est. Castel Film a asigurat în trecut servicii de producție pentru proiecte precum "Cold Mountain", "Borat", "The Nun", "Hatfields & McCoys", "Around The World In 80 Days".

"THE GRAY HOUSE" urmărește povestea nespusă a femeilor care au răsturnat destinul Războiului Civil American în favoarea Nordului. O doamnă din înalta societate a Richmondului reușește să pună bazele primei rețele de spionaj de succes formată din femei, operând chiar sub nasul Înaltului Comandament. Acestea își riscă viața și libertatea pentru a salva democrația americană.

CASTINGUL ÎN ROMÂNIA:

Femei, bărbați, copii și adolescenți de toate vârstele și înfățișările - "Real people” autentici, NU e nevoie să aveți experiență anterioară și nici studii de actorie. Nu contează aspectul fizic sau vârstă, avem nevoie de diverse vârste și tipologii pentru a acoperi o plajă mare de personaje.

Cei interesați sunt invitați să aplice cu un profil online (câteva poze și date despre ei): http://thecastlist.com/casting-calls/1192.

Telefon

Mesaj

The Cast List

Anuleaza
303
ID: 2049944

The Cast List
Vezi toate anunturile
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

The Cast List

Vezi toate anunturile
ID: 2049944
303
Raporteaza

Anunturile similare