Pat căsuță Montessori dublu
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
13-05-2023
Pret4.000 Lei

Negociabil

  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Nou

Acest pat este alegerea ideală pentru camera oricărui copil, oferind atât siguranță, cât și confort.

Cadrul de pat din lemn de tei și molid/pin, cu cadru din același lemn, are o durabilitate și rezistență mare și poate suportă o greutate de maxim 150kg.

Deși prețul afișat pe site este valabil doar pentru aceste materiale, la cererea clientului, cadrul patului poate fi realizat și din lemn de fag, paltin sau stejar.

Patul este disponibil în două variante de culoare standard: alb sau natural, lemnul fiind acoperit doar cu o ceară specială de protecție. Totuși, pentru că ne dorim să facem clienții fericiți, patul poate fi vopsit în orice culoare, iar lamelele pot fi chiar vopsite în două sau trei culori diferite.

Patul este conceput cu o înălțime mică, salteaua fiind la 4 cm de podea, pe un cadru de pat care va oferi și mai mult confort. Pentru cei care simt nevoia de mai multă înălțime, putem adaugă picioare sau sertare pentru a obține și mai mult spațiu de depozitare.

În ceea ce privește accesul în pat, va oferim și două variante: intrarea se poate face atât din stânga cât și din dreapta. Vă rugăm să specificați acest lucru atunci când plasați comandă.

Pentru a vă asigura că patul este potrivit atât pentru cei mai mici, cât și pentru cei mai mari, gardul poate avea o înălțime de 40 sau 50 cm.

Prețul patului nu include salteaua, dar va oferim o oferta specială: dacă doriți să comandăți o saltea împreună cu ramă patului, va garantăm o reducere între 5 și 15% la o saltea special concepută de înalta calitate. pentru copii.

Dimensiuni standard:

- 90/200 cm

- 120/200 cm

- 140/200 cm

- 160/200 cm

La cererea clientului, patul poate avea orice altă dimensiune dorită.

- Pat confortabil pentru copii, la nivelul solului

- Gard de protecție din șipci pătrate distanțate la 9-12 cm

- Culori standard: natural, alb

- Greutate maximă suportată: 150 kg

- Recomandat de la vârsta de 1-2 ani

Comanda online folosind codul BRUDIU10 si beneficiezi de o reducere de 5%:

https://kindertain.com/collections/all-collections-new-pt-site-romana/products/pat-montessori-dublu-pat-in-forma-de-l-pat-gemeni.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 27068

0799971888
Suna Trimite SMS Anuleaza
198
ID: 2053890

Utilizatorul 27068
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2053890
198
Raporteaza

Anunturile similare