Pijama salopeta scurta pentru copii din bumbac model iepuras culoare bleu
Gorj, Targu Jiu
02-06-2023
Pret49 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Marca Alte marci
  • Genul Unisex
  • Varsta 2-3 ani
  • Culoare Albastru
  • Starea produsului Nou

Https://pijamalecopii.ro/pijamale-intreagi-tip-salopeta-pentru-copii/pijama-salopeta-culoare-albastra-model-iepuras
ijamale confortabile pentru copii, tip salopeta cu diferite modele, cu personaje indragite de copii si imprimeuri vesele.

Material: bumbac. Inchidere prin nasturi si fermoar la spate. Cu un material delicat, moale si placut la atingere, din bumbac ce ajuta la pastrarea temperaturii. Aceste pijamale tip salopeta se potrivesc de minune cu noile noastre halate de baie, arunca o privire!

Materialul realizat din 100% bumbac este foarte durabil. Culorile si imprimeurile vor rezista la spalari repetate. Pijamale pentru copii tip salopeta sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate.

Pijamalele din categorie KIGURUMI, sunt frumoase si confortabile, ideale atat pentru cele mai pretioase momente, cat si pentru o bataie cu perne acasa. Potrivite pentru o petrecere in pijama, pentru o zi de nastere dar si pentru o noapte de maraton de filme. Nenumarate modele si marimi pentru toate varstele si toate preferintele. Asiguram un surplus de distractie in viata celor mici, un design vestimentar diferit ce ii scoate in evidenta chiar si in interior.

Telefon

Mesaj

Pijamale Copii

0786832001
Suna Trimite SMS Anuleaza
163
ID: 2054974

Pijamale Copii
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Pijamale Copii

Vezi toate anunturile
ID: 2054974
163
Raporteaza

Anunturile similare