Priza cu variator de tensiune turatie electrica regulator putere 4000w
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
26-12-2023
Pret140 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Nou

In Bucuresti, predare personala in zona Unirii / Tineretului - inclusiv in weekend sau Victoriei / Piata Presei - in anumite zile;
Cost livrare prin curier:
20 lei - daca doriti plata ramburs sau
10 lei - daca faceti plata integrala in avans ( cont bancar / revolut )


Echipamentul este un sistem de comanda a puterii pentru controlul diferitelor echipamente electrice cu sarcina rezistiva ( lampi, rezistente) si sarcina inductiva ( motor electric ) simplu de utilizat si prevazut cu o priza de retea. Produsul poate regla cu usurinta tensiunea de iesire, intre 0 si 230 de volti, pentru utilizarea echipamentelor electrice cu cerinte diferite de tensiune.

Acest lucru ofera un control mai precis al dispozitivelor si reduce consumul de energie ceea ce il face adecvat pentru o gama larga de aplicatii casnice, comerciale si industriale.

Echipamentul este prevazut cu:
comutator pornit / oprit
o rotita cu cadran pentru reglarea vitezei
priza universala multifunctionala instalata in panoul frontal pentru acces facil.
un indicator de tensiune ( voltmetru )
stecher cu impamantare

Produsul adopta carcasa metalica ingrosata rezistenta la temperaturi ridicate si durabila in utilizare, care are un efect bun de disipare a caldurii si poate prelungi in mod eficient durata de viata a produsului.

Tensiune de intrare: AC 230 V
Domeniu de reglare a tensiunii: 0-230 V (voltmetrul nu functioneaza cand tensiunea de iesire este mai mica de 5V)
Tensiunea de iesire masurata este o tensiune virtuala cand nu exista sarcina. Trebuie sa fie conectat la o sarcina de 20 W sau mai mult pentru a masura tensiunea corecta de iesire.

Curent nominal: 9A
Curent maxim: 18A
Putere maxima: 4000W
Dimensiunea: 115 * 100 * 83mm
Greutate: 459 g

Aceasta unitate este universala, asa ca va functiona cu multe dispozitive, cum ar fi bormasina, flex, masina de gaurit, polizor unghiular, polizor de banc, drujba electrica, fierastrau electric, masina de slefuit etc. Doar conectati dispozitivul si aveti viteza variabila!

In general, o viteza mai redusa este recomandata pentru materiale mai dure, precum lemnul de esenta tare, fibra de sticla, aluminiul si otelul. O viteza de taiere mai mare se poate utiliza la materiale mai moi, precum pinul, materialele compozite, furnirul si PFL. De asemenea, viteza variabila va permite sa incepeti taierea incet si cu precizie, inainte de a trece la viteza maxima, cand utilajul este pe calea corecta.

Produsul este ideal pentru reglaj iluminare ( lampi, becuri, spoturi incandescente ) si reglaj temperatura ( rezistente electrice, cuptor electric, incalzitor de apa, fier de calcat )

Produsul are posibilitatea de reglare liniara cu ajutorul cadranului, de la putere maxima pana la oprirea completa.

Pur si simplu conectati dispozitivul la aceasta unitate si apoi unitatea la priza dvs. de alimentare. Folosind cadranul pentru reglaj puteti regla intensitatea dispozitivului dvs.

Telefon

Mesaj

Inite

0756011738
Suna Trimite SMS Anuleaza
450
ID: 2046224

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2046224
450
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Inite