Professional Drone X Tactical Dron baterie 30 min raza de zbor 1 km
Alba, Abrud
21-12-2021
Pret499 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Dronă XTactical cu funcții independente puternice și un corp compact, cu o greutate mai mică de 300 g.

Este drona perfectă pentru fotografierea aeriană dinamică. Luați această dronă cu cameră puternică și compactă oriunde mergeți pentru o experiență de neuitat și surprindeți lumea în detalii uimitoare.

Drona XTactical a fost de mult recunoscută de mulți piloți profesioniști. Își depășește fără îndoială concurenții în toate privințele și este gata să ofere proprietarului oportunitatea de a se bucura de fotografii aeriene de înaltă calitate atât ziua, cât și noaptea. Și toate acestea la un preț foarte plăcut, spre deosebire de analogii.

> Cameră FPV de 12 MP
> Video Ultra HD
Transmisie FHD > 1 km
> Detectarea obstacolelor în 4 direcții

* Înregistrați și distribuiți, chiar și noaptea. Datorită gamei dinamice ridicate, rezoluției înalte și culorilor precise, lumina scăzută nu va fi un obstacol pentru a surprinde scene clare și vii.

* Filmați în format RAW
Imaginile RAW cu gamă dinamică mare oferă mult mai multe informații vizuale în fiecare cadru.

* Milioane de culori
Cufundă-te în toate nuanțele din jurul tău. Profilul de culoare Dlog-M poate înregistra până la un milion de culori, păstrând în același timp toate detaliile fine care vă fac filmarea să iasă în evidență.

* HDR inteligent
Tehnologia HDR combină automat mai multe imagini pentru a crește gama dinamică a imaginilor fără a fi nevoie de post-procesare. Aceasta înseamnă imagini mai detaliate atât în ​​lumină, cât și în umbră.

FUNCȚII AUTONOME

* Funcțiile inteligente sunt baza pentru o calitate excelentă și o fotografiere creativă. Iar funcțiile MasterShots și FocusTrack vor transforma cu ușurință orice aventură într-un film grozav.

* Funcție de zbor către anumite puncte
Prin atingerea afișajului controlerului, pilotul setează coordonatele zborului și altitudinea, iar după decolare participă numai la procesul de fotografiere/filmare

* Funcție de fotografiere panoramică
Acceptă modul panoramic cu un unghi de vizualizare orizontal și vertical de 180 de grade.

* Modul de menținere al altitudinii
Modul de menținere a altitudinii. Modulul GPS încorporat permite dronei să mențină cu precizie poziția stabilită de pilot

Comanda pe site-ul producatorului:

https://suplementy-diety.info/go/ro/xtacticaldron.html.

Telefon

Mesaj

Anna

Anuleaza
420
ID: 2028812

Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2028812
420
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Anna

Anunturile similare