Program de formare profesională Auditor intern în sectorul public
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
29-03-2023
Pret1.330 Lei
  • Oferit de Companie

Grup țintă:

Cursul se adresează persoanelor care doresc să fie auditori interni în sectorul public și care trebuie să dețină cunoștințele, abilitățile și valorile necesare pentru a performa în domeniu.
De asemenea, prin intermediul acestui curs veți putea dobândi abilitățile pe care auditorul intern trebuie să le demonstreze în îndeplinirea sarcinilor, conform reglementărilor de referință și bunelor practici internaționale.
Cursul este structurat conform cerințelor Legii 672/2002, privind auditul public intern, art. 2, lit.c ,j, u și acoperă domeniile cadrului general de competențe profesionale cunoștințele, abilitățile și valorile pe care o persoană trebuie să le dețină pentru exercitarea activității de audit public intern.

Obiective:

- Dezvoltarea competențelor necesare auditorului intern pentru elaborarea și documentarea programului de audit intern și a programului intervenției la fața locului;
- Dobândirea cunoștințelor și deprinderile necesare auditorului pentru a concepe, selecta și aplica teste în vederea evaluării eficienței și eficacității controalelor;
- Dobândirea competenței necesare pentru a analiza, evalua și formula recomandări cu privire la problemele identificate în cadrul procesului de audit intern.

Informații suplimentare despre acest curs, puteți obține la numărul de telefon 0733 822 020 sau ne puteți scrie la adresa de email office@cursuriautorizate.ro


Tematica completă și modalitățile de desfășurare a programului de formare profesională Auditor intern în sectorul public, găsiți și pe website-ul nostru www.cursuriautorizate.ro.

Telefon

Mesaj

Top Quality Management

0733822020
Suna Trimite SMS Anuleaza
142
ID: 2051704

Top Quality Management
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Top Quality Management

Vezi toate anunturile
ID: 2051704
142
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Top Quality Management

Anunturile similare