Promotia lunii: Teren 6000 Mp, Parc Industrial Sura Mica
,
12-01-2017
Pret11 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

AMPLASAMENT: Teren pentru constructii situat in localitatea Sura Mica, la doar 3 km distanta de Sibiu, oras care s-a bucurat in ultimii ani de o importanta recunoastere internationala a frumusetii sale si a potentialului turistic de care dispune. Astfel, prestigioasa revista Forbes claseaza Sibiul pe locul 8 in lista "celor mai idilice locuri de vizitat": “Micul oraș din Romania, populat de doar 160.000 de locuitori, se afla in inima Transilvaniei, regiune cunoscuta in special datorita legendei lui Dracula. Zona este cunoscuta pentru frumusetea Carpatilor și a culturii istorice bogate”, scriu jurnaliștii americani in Forbes despre orașul romanesc.
Acesul la teren se realizeaza facil din autostrada si drumul European E68, fiind un nod de legatura permanent cu marile orase din tara (Arad-Sibiu-Bucuresti) folosit de marile companii aflate in Parcul Industrial Sura Mica, avand de asemenea acces facil la Aeroportul International Sibiu (legatura foarte buna cu multe orase importante din Germania si Europa).
La nici 3 km distanta de proprietate, va puteti relaxa in statiunea turistica permanenta Ocna Sibiului, cunoscuta ca si „litoralul Ardealului”, statiune cu mai multe lacuri saline, unele dintre ele declarate monumente ale naturii. Statiunea este renumita pentru proprietatile terapeutice ale apei din lacurile care au luat nastere in fostele mine de sare.
DESCRIERE: Terenul are o suprafata de 6000 mp cu o deschidere de 24 ml si este amplasat la granita cu Parcul Industrial Sura Mica, intr-o zona cu potential foarte mare de extindere, fiind intr-o continua accensiune. Terenul este pretabil ca investitie, pentru construirea unor case, pensiuni etc, existand posibilitatea achizitionarii a inca 6000 mp. Terenul se vinde la pretul de 11 euro/mp. ID 1048

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
1455
ID: 1572957

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1572957
1455
Raporteaza

Anunturile similare