PROPRIETAR Ofer spre inchiriere studio superb cu parcare in Complex Atria
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti, Zona: Bucurestii Noi
11-05-2022
Pret450 Euro
  • Oferit de Persoana fizica
  • Suprafata utila 43
  • Compartimentare Decomandat
  • Tip Imobil Bloc
  • An de constructie Dupa 2000
  • Structura de rezistenta Beton
  • Etaj Parter
  • Mobilat/Utilat Complet

PROPRIETAR ofer spre inchiriere un studio superb, luminos datorita ferestrelor mari special concepute, complet mobilat si utilat, cu balcon si acces gratuit la piscina, situat in noul Complex rezidential Atria Urban Resort – SECTOR 1 BUCURESTI.
Locație : Atria Urban Resort _Sos. Chitilei nr.242E – sector 1 Bucuresti
Studioul situat la etajul 1 al unui imobil de 4 etaje, este la a doua inchiriere, are o suprafata utila de 43 mp, care include o baie, hol, bucatarie, living și un spatiu de dormit la care se adauga si un balcon cu vedere panoramica, Toate dotarile (mobila, electrocasnice etc.) sunt noi aflate in perioada de garantie
Încălzirea se face prin pardoseala prin centrala proprie.

Studioul dispune de următoarele electrocasnice :

-plita pe gaz si cuptor electric
-hota retractabila
-cuptor cu microunde
-prajitor paine
-TV LED Smart diagonala 149 cm
-combina frigorifica
-mașina de spălat
-aspirator
-centrala termică
-aer condiționat (in curs de achizitionare)

Imobilul este construit in anul 2021 si dat in functiune in anul 2022 si dispune de Piscina, parc si lift. Ansamblul de locuințe este intr-o comunitate păzită si cu acces restricționat cu bariera.
Loc de parcare inclus in pretul chiriei (fix in fata apartamentului) se încheie contract la ANAF.
ATRIA URBAN RESORT este un loc aparte care propune, celor care locuiesc aici, un altfel de viata, este un loc unde poti locui zilnic dar sa te simti ca in vacanta.
Atria Urban Resort, nu este un ansamblu rezidential clasic, in primul rand datorita conceptului urbanistic unic in piata rezidentiala din Bucuresti, cladiri cu regim mic de inaltime, cu distante mari intre acestea si FOAARTE MULT SPATIU VERDE in jurul acestora. Atria Urban Resort are pentru locuitorii sai un parc propriu, locuri de joaca pentru copii, alei de promenda si pentru sport, cate o piscina exterioara pentru fiecare imobil. Acestea ar fi doar cateva din beneficiile de care te poti bucura daca vei locui aici.
Ansamblul are in proximitate statiile de transport in comun urbane si periurbane-112, R476, R470-la poarta de acces, metrou la cca 15min, iar cu autoturismul este usor de ajuns pe DNCB-Soseaua de Centura, pe DN1, A1 sau A3, ori Aeroportul Otopeni.
In vecinatate gasim: Colloseum Mall, Leroy Merlin, Metrou Straulesti, Park&Ride Straulesti, Holcim, Italinox, Neste Automotive, Electrogrup, DB Schenker, Medcenter, Medicarom, ABC Service, Lidl sau Kaufland, cateva scoli si gradinite publice sau private.


Vino azi sa vezi!
Te poti muta din 11.07.2023.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 22015

0745817676
Suna Trimite SMS Anuleaza
247
ID: 2034635

Utilizatorul 22015
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2034635
247
Raporteaza

Anunturile similare