Proprietate de clasa deschidere oportunitate aplicare personalizata,Central
Brasov, Brasov
06-09-2018
Pret348.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o EXCLUSIVITATE materializata printr-o proprietate rezidential -comerciala, situata in Brasov, Strada Avram Iancu.
Oferta propusa se prezinta noului proprietar cu o suprafata desfasurata de 580 mp, ergonomic configurata pe doua corpuri de cladire, dupa cum urmeaza :

Corpul A construit in 1994 este dispus doar pe parter , are in componenta trei incaperi, bucatarie, baie, debara si hol, iar suprafata construita desfasurata este de 120 mp.
Pozitionarea acestuia la limita stradala a terenului confera un mare avantaj proprietatii prin suprafata de cca 400 mp de curte libera din totalul de 650 mp de teren.. vezi " Alte detali"
Al doilea corp de cladire a fost construit in anul 1999 , este dispus pe P+E+M1+M2 si are o suprafata construita desfasurata generoasa de 462 mp. Are o suprafata utila de 320 mp si o amprenta la sol de 145 mp.
La parter dispune de doua garaje generoase de 40 mp si 36 mp, un grup sanitar, un vestiar, camera centralei , precum si de o anexa spatioasa.
Accesul catre nivelele superioare se realizeaza din garaje sau din curte printr-un windfang si casa scarilor placata cu granit si mana curenta din inox.
Etajul se prezinta pe o componenta de patru incaperi spatioase, doua grupuri sanitare, hol, spatii auxiliare, o minunata terasa inchisa de cca. 30 mp cu vedere catre masivul Tampa si doua balcoane cu vedere catre curte.
Continuam vizita catre mansarda 1 unde ne intampina un hol spatios, patru incaperi generoase, o baie, un grup sanitar, spatii auxiliare si patru balcoane cu vedere pe ambele parti.
O scara in spirala ne conduce din hol catre mansarda 2 unde avem un hol, doua incaperi, un grup sanitar si un balcon generos cu vedere catre curtea interioara.
Costructia este realizata pe cadre de beton si plansee intre nivele, astfel incat permite recompartimentarea ulterioara in functie de necesitatile dumneavoastra.

Pozitionarea avantajoasa, suprafata utila mai mult decat generoasa si curtea interioara de cca. 400 mp fac din acesta oferta o oportunitate pentru dumneavoastra.
Proprietatea se preteaza atat pentru rezidenta a doua familii (parinti si copii), cat si pentru activitati de mica productie, turism sau birouri.

Invit colegii la colaborare!

Consilier dedicat acestei oferte :
domnul Adrian Munteanu
0786260804

Detalii suplimentare, fotografii si alte oferte similare exclusive :
www.ascendentimobiliare.ro

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 375

0736797203
Suna Trimite SMS Anuleaza
532
ID: 1929932

Utilizatorul 375
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1929932
532
Raporteaza

Anunturile similare