Propunere colaborare Consultanta si Reprezentare Juridica Consilier Juridic
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
20-07-2023
Pret100 Lei

Negociabil

  • Oferit de Companie

Numele meu este Loredana Seciu, sunt antreprenor si administratorul societatii Green Ydeea Bussines SRL-Reprezentare si Consultanta Juridica.

De profesie Consilier Juridic, cu o experienta de peste 5 ani in domeniul juridic, va stau la dispozitie cu servicii juridice in domeniul corporate, fiscal/financiar, dreptul muncii si consultanta juridica generala.

Încă de la înfinţare o societate are nevoie de un consultant juridic. De la stabilirea formei juridice de înființare până la întocmirea diverselor documente şi decizii, acordăm prin experţii şi partenerii nostri, servicii de consultanță juridică pentru societățile comerciale.

În contextul unui cadru legislativ care evoluează constant, companiile cu o strategie de dezvoltare pe termen lung, au nevoie de îndrumare, consiliere și asistență juridică de calitate pentru a evita erorile de procedură/ interpretare a legii și sancțiunile de natură fiscală ce pot afecta funcționarea optimă.
Suntem aici pentru dvs. în calitate de partener, să vă asigurăm sprijinul și consilierea necesară în vederea funcționării în legalitate a societății dvs.


Nu ezitati să ne contactati la adresa de email sau telefonic la numarul .

--
Cu deosebit respect,

SC. GREEN YDEEA BUSSINES SRL

prin Administrator

Seciu Loredana.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 27926

0744913824
Suna Trimite SMS Anuleaza
147
ID: 2057441

Utilizatorul 27926
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2057441
147
Raporteaza

Anunturile similare